Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alina8282

Bol nerek -kiedy badzo chce siku

Polecane posty

Gość Alina8282

Czy to normalne, ze bola mnie nerki, kiedy bardzo chce mi się siku?Mam tak od dawna.Czy tez tak macie?

Gość gość
Koleżanka tak miała i przez to, że późno z tym poszła do lekarza miała problemy z nerkami

Gość Alina8282
A jakie to problemy?Mozesz napisac dokładniej?Ja badzo często oddaje mocz i sa to duże ilość, w ciągu dnia bol jest do zniesienia, ale w nocy nie, często przez ten bol się budze.

Gość Alina8282
No i jakie badanie powinnam zrobić?USG nerek?

Gość gość
Oddawała często mocz, miała właśnie takie bóle jak ty, do tego z osłabienia często leciała jej krew z nosa, mocz miał kolor bardzie złoty niż normalny, i miała problem z zajściem w ciąże. Teraz lekarze przepisują jej ciągle jakieś nowe leki i zmniejsza to ból ale częste oddawanie moczu zostało. Już tak 3 lata jej się to ciągnie. Więc radzę iść do lekarza chodź by nawet do rodzinnego i on już ci da skierowanie do specjalisty lub na badania. Wiem, że też musi pić dużo wody na oczyszczenie.

Gość Alina8282
Hmmm, szczerze przyznam, ze nie rozumiem Twojej wypowiedzi.Lekarze przepisują Twojej koleżance leki, ale na co?znaja przyczyne tych dolegliwości?Czy tylko przyjmuje leki na bol? Czy USG nerek to odpowiednie badanie?

Gość gość
i nie wstrzymuj moczu, tylko sikaj od razu, gdy poczujesz potrzebę, bo wstrzymywanie powoduje jego cofanie do nerek i to jest bardzo niezdrowe i szkodzi nerkom