Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LovePotion

5 kg w dwa tyg kto udzieli rady bądź się przyłaczy?

Polecane posty

Gość LovePotion

ważę 56 kg mam około169 cm chyba ,ale moim ogromnym kompleksem jest brzuch.Nogi są szczupłe ,ale brzuch mam naprawdę duży ,nie jestem nastolatką,która ma fobię... wiem brzuszki ,ale co mogłabym jeszcze zrobić by zrzucić brzuszek i biodra żeby były bardziej smukłe?ludzie mówią żeby owoce i warzywa jeść inni znowu,że owoce mają dużo cukru ,więc jak ?;) może coś ułatwiające trawienie ?

Gość gość
na trawienie moczy sie suszone sliwki w jogurcie na noc rano zjada jogurt wypija to samo na wieczor rano namoczyc wieczorem zjesc to metoda z ksiazki michala tombaka droga do zdrowia tak przez 10 dni sie robi

Gość gość
po pierwsze 5 kg w dwa tygodnie nie da rady, bo zrzucisz tylko wodę z organizmu, a nie tluszcz.. po drugie brzuszki są na mięśnie, a nie plaski brzuch, rób aeroby - bieganie, rower, wszystko co sprawia, że sie pocisz, dużo ruchu; żadnych diet tylko wprowadz do swojego jadlospisu zdrowe produkty i nawyki

Gość gość
ja sie chetnie dolacze ale od jutra.napisz co jesz. ja zrzucam pol kilo dziennie jedzac ciemny chleb tylko jajka ser bialy.podobne do dukana ale nie dukan bo wlaczam pieczywo.