Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wybrałam: będę samotną mamą

Dokonałam wyboru: będę samotną mamą

Polecane posty

Mój chłopak to d*pek. Po tym jak okazało się,że jestem w ciąży powiedział,że mam usunąć , albo z nami koniec. Patrzyłam na niego i nie wierzyłam,że to powiedział.

Ale ważne, ze cię dobrze p******il co? Dobrze ci suko było jak ci zasadzal swojego fiuta?

żałosny jesteś

Gość gość
no i dobrze. Na pewno będziesz wspaniałą matką, życzę powodzenia 🌻

A ważne są dla mnie inne rzeczy niż p********ie. Muszę ułożyć plan na dalsze życie, aby wszystko pogodzić z wychowaniem dziecka.

,,gość no i dobrze. Na pewno będziesz wspaniałą matką, życzę powodzenia " Dziękuję, bo będzie mi naprawdę potrzebne. Mam 17 lat, szkołę do skończenia, na studia też chcę pójść. Wierzę ,że dam radę, ale też wiem,że może być ciężko.

Gość gość
dasz radę a ten idiota niech żałuje tego, co stracił.

Gość sisi sisi
chcieliscie na gumkach zaszparowac czy co?

Zaszparować? Nie wiem co to znaczy

Gość gość
współczuję twoim rodzicom!!!!!!!!!!!!!!! twoje bzykanie, twój bękart, twoje studia - a oni mają tylko finansować, co? ale szmata zamiast córki!!!!!!!!!!!!!!!

Studiować będę zapewne zaocznie, więc pracować będę. W tej sytuacji to chyba inaczej się nie da.

Gość gość
taaaaaaaaaaaaaa, już to widzę!!! a dzieciak będzie się sam karmił, przewijał i wyprowadzał na spacery kiedy będziesz w pracy i na wykładach

Teraz też myślałam,aby po wakacjach przenieść się do liceum zaocznego,ale mama wybiła mi to z głowy.

Gość gość
nie rozumiem jak mozesz chciec dziecka z taka meda, ja bym usunela

,,gość taaaaaaaaaaaaaa, już to widzę!!! a dzieciak będzie się sam karmił, przewijał i wyprowadzał na spacery kiedy będziesz w pracy i na wykładach " A inne matki nie pracują?

Gość gość
ja p*****le ludzie umiecie tylko kogoś zdołować. Każdy popełnia jakieś błędy :(. Nie każdy wpada tylko :). Trzymaj się młoda, choć lekko nie będzie. Ludzie są w Polandiiii wredni i zawistni już do tego przywykłam.

,,gość nie rozumiem jak mozesz chciec dziecka z taka meda, ja bym usunela " On nie będzie miał dziecka, bo dokonał wyboru. Dziecko jest moje i tak do tego podchodzę. Nie potrafiłabym usunąć, bo nie mogłabym żyć ze świadomością,że zabiłam własne dziecko. Poza tym wychowano mnie w przeświadczeniu,że trzeba ponosić konsekwencje swoich czynów.

Gość gość
Poza tym wychowano mnie w przeświadczeniu,że trzeba ponosić konsekwencje swoich czynów. xxxxxxxxxxxxxxxxxx konsekwencje twoich czynów będą ponosić teraz twoi rodzice, nie ty!!!!!!!!! bo ty dalej będziesz sobie chodzić do liceum i gzić się kolejnymi frajerami - a oni będą za wszystko płacić i wstydzić się przed rodziną i znajomymi, że mają w domu d.z.i.w.k.ę zamiast córki!

Gość gość
michal wez ty sie palnij w koncu w leb frustracie zawszony. zadna cie nie cche co rpawiku jedyne co to reka bedzie cie dosiadala:)

Gość gość
oj nie przesadzajcie to zależy od sytuuacji materialnej , u mnie na przyklad biednie nie bylo i jakbym zaszła w ciąze mając 16 czy 18 lat to ne byloby problemu, rodzice by mi na pewno pomgli, mogliby nawet wychowac na swoje dziecko a moje rodzenstwo, w koncu to tylko dziecko a wy mowicie jakby to byl mega wydatek,tak jakby tylko milionerzy mieli dzieci... ja niestety skonczylam juz dawno 20 lat... w ciaze nie zaszlam, nawet troche żałuje, bo fajnie byloby juz miec odchowane dziecko.. a tak dopiero przede mna..co z tego,że mam wyksztalcenie i kase jak nie mamtyle energii co nastolatka.

,,bo ty dalej będziesz sobie chodzić do liceum i gzić się kolejnymi frajerami - a oni będą za wszystko płacić i wstydzić się przed rodziną i znajomymi, że mają w domu d.z.i.w.k.ę zamiast córki!" Na pewno nie będę się gzić z frajerami. Ojciec dziecka był moim chłopakiem od podstawówki. Pierwszym i jedynym. Wstydzić się nie będą, bo znam moich rodziców. Wiem,że będą mnie wspierać.

Gość gość
co ty pieprzysz idiotko??? zajdź to zobaczysz ile dziecko kosztuje!!!

Gość gość
Wstydzić się nie będą, bo znam moich rodziców. Wiem,że będą mnie wspierać. xxxxxxxxxx gówno tam wiesz!

Gość gość
Wstydzić się nie będą, bo znam moich rodziców. xxxxxxxxxxxx skoro to ludzie o moralności takiej jak ich córeczka - to uczucie wstydu faktycznie może być im obce !!!! :-)

A właśnie,że wiem. Mama poparła moją decyzję. Twierdzi,że słusznie postąpiłam. Ojciec początkowo marudził , docinał, ale potem zaczął szykować pokój dla dziecka.

Gość gość
całe życie będzie ci docinał - za każdym razem kiedy będzie musiał kolejną stówę za stówą z portfela wyciągać na pieluszki, kaftaniki, odżywki, szczepionki, leki, kosmetyki, smoczki, butelki, podgrzewacze, nawilżacze i chust wie co jeszcze...

,,skoro to ludzie o moralności takiej jak ich córeczka - to uczucie wstydu faktycznie może być im obce !!!" To raczej ludzie, którzy nie patrzą na to co inni powiedzą, nie żyją życiem innych ludzi i nie plotkują o nich.

Gość Elektronikełe Ausf.. VIb
biedny jestes gościu jeśli sam taki jestes albo doswiadczyles tego od swojego ojca ;(( a moze przewijali cie w gazety ?

,,gość całe życie będzie ci docinał - za każdym razem kiedy będzie musiał kolejną stówę za stówą z portfela wyciągać na pieluszki, kaftaniki, odżywki, szczepionki, leki, kosmetyki, smoczki, butelki, podgrzewacze, nawilżacze i chust wie co jeszcze... " To nie mój ojciec. On nigdy nie był skąpy.