Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Syllllwiaaaaaaa

Lekkomyślność podczas pierwszego razu

Polecane posty

Gość Syllllwiaaaaaaa

Witam! Ostatnio zdecydowałam się na pierwszy raz z moim chłopakiem, oboje mamy 17 lat. Zrobiliśmy to na pełnym spontanie i niestety bez prezerwatywy. Mój chłopak ma uczulenie na latex, więc gumka odpada. Przez naszą lekkomyślność zrobiliśmy to bez zabezpieczeń. Z tego co wiem to chłopak 20 min przed stosunkiem, masturbował się. Podczas stosunku chłopak nie doszedł, moja błona jest chyba elastyczna więc jej nie przebił racze. Okres mam 16- 17 każdego miesiąca, więc są teraz dni nie płodne. No i teraz jest we mnie wielki strach, czy nie doszło do zapłodnienia. Czy podczas stosunku nie wyleciało kilka kropel, które mnie zapłodniły. Proszę o Waszą opinię, bardzo się boję. Pozdrawiam, Sylwia

Gość gość
Nie. Idź do gina po tabletki anty.

Gość Syllllwiaaaaaaa
Co miłaś/ miałaś na myśli pisząc "nie"?

Gość gość
Też tak myślę.

Gość Syllllwiaaaaaaa
Czyli myślicie że jestem w ciąży?

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak "kilka kropel", sam jestem młodym chłopakiem i nie raz słyszałem od wielu i to starszych osób ode mnie że jeśli chłopak nie zrobił tego " w niej" to nie ma obaw, co jest totalną bzdurą, nawet w momencie gdy nie dochodzi do wytrysku z penisa wydzielany jest śluz zwany ejakulatem w którym znajdują się plemniki które mogą spowodować zapłodnienie podczas tzw. seksu przerywanego. Sami gdy pierwszy raz uprawiałem seks ze swoją ukochaną popełniliśmy ten błąd, choć on wynikał z czystego pożądania po prostu nie kontrolowaliśmy tego co robimy to było istne szaleństwo ;) najwspanialsze chwile mojego życia ;) do zapłodnienia nie doszło też mieliśmy obawy, zostaje Ci ginekolog lub czekanie na okres, bądź dobrej myśli i pamiętaj aby zacząć się zabezpieczać.

to musiałabyś miec niezłego pecha....w ciążę wcale tak łatwo się nie zachodzi, oczywiście nie jest to regułą bo różne przypadki się zdarzają :) zrób sobie za parę dni test, a potem za kolejnych parę dni zrób sobie drugi wtedy będziesz wiedziała co i jak :)

Gość sisi sisi
idz po pigulke do apteki, hello mamy 21 wiek

Gość Syllllwiaaaaaaa
Rozumiem, czy duża jest szansa zajścia w ciąże podczas dni nie płodnych? Tak jak Kolega powiedział, to mogła być maks jedna kropla tego śluzu.

nie jesteś w ciąży! dni niepłodne, do tego brak wytrysku w Tobie to wykluczają. udaj się do ginekologa albo skorzystaj z innych środków antykoncepcyjnych, bo sama widzisz jak kiepsko czuć się niepewnym

Gość gość
Mam nadzieje że faktycznie nic nie będzie, bo nie wyobrażam sobie posiadać dziecko w wieku 18 lat. Może ktoś cos jeszcze powie w tym temacie?

Gość gość
sa prezerwatywy bezlatexowe następnym razem kupic