Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No chyba ja

Osoba towarzysząca na weselu

Polecane posty

Gość No chyba ja

Wiem troszke zły dział ale co tam, tutaj są chyba bardziej ogarnięci ludzie. Otóż tak. Mam 15 lat i zostałem zaproszony na wesele do Ciotki mojej Dziewczyny. Jesteśmy razem dopiero tydzien :/ I szczerze nie wiem czy się zgodzić, nie umiem wcale tańczyć, nikogo tam nie znam. Powiedziałem że zapytam jeszcze rodziców więc jak by co to moge powiedzieć że sie nie zgodzili.A jak bym już miał iść, to dołożyć sie do prezentu czy co?

Gość Escobar997
Pojdz ale nie baw sie w te kretynskie gry i nie tancz, masz swoja godnosc. Usiadz sobie, zjedz, napij sie wudzi pod stolem, przegryz, napij sie, splaw wujow, wyjdz z dziewczyna na spacer w ksiezycowa noc... podaj jej do buzi ...taka sytuacja...

Gość gość
Pomijajac twój wiek, to jeszcze nie ten etap znajomości, żebyś musiał chodzic z nia na wesela :) Ale jeśli chcesz, to czemu nie? Sam musisz wiedzieć.

Gość No chyba ja
Podpowie ktoś jeszcze ?

Gość gość
co takiego zrobiłeś, że masz dziewczynę? I ile ma ona lat?

Gość No chyba ja
Co zrobiłem że mam dziewczynę... Hmm nie bardzo rozumiem chyba :D Ona też ma 15 lat ;)

Gość gość
jak nie rozumiesz ? Ja np mam 35 lat i nie miałem dziewczyny

Gość No chyba ja
Hmmm. Po prostu spodobala mi sie, pol roku codziennie z nia pisalem, staralem sie ja ponac. Dowiedzialem sie co lubi itd. I ktoregos wieczoru po powroxie z kina zapytalem czy chciala by byc ze mna... No i sie zgodzila ;) Ale nie eiem jak ma mi to pomoc w tym czy isc czy nie :P

Gość No chyba ja
Wypowie się ktoś jeszcze? :)