Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

petting a ciąża

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny. Przepraszam z góry jesli ten temat wyda się smieszny ( bo pewnie taki jest ) , ale cały czas doszukuję się obiawów ciąży w swoim ciele. Z grubsza przedstawie sytuacje. Mam 17 lat i od pol roku jestem ze swoim chłopakiem i postanowilismy ostatnio trosze 'poszalec', oczywiście przeczytalam troche w temacie no i potwierdziły się moje dotychczasowe przekonania ze w ciąże można zajść tylko przez zapłodnienie ( no stosunek mowiac krótko w pochwie itp ). Zaczeliśmy od seksu oralnego i potem uprawialismy petting. ja bylam bez majtek i on tez , tylko ja tak jakby na nim usiadłam zakrywajac jego penisa posladkami ( cos typu odwrócony jeździeć), a moje narządy rozrodczne nie dotykaly jego penisa. Nie mial wytrysku , a robilismy to po 2 dniach od owulacji. Dodam , że jestem dziewicą i moj okres jest baaaardzo nieregularny. czasem mam po 2 tygodniach , a czasem raz na pół roku , jednak od kiedy jestem w zwiazku zrobil sie w miare regularny o ile mozna go tak nazwac ( ok 20-27 dni ). Dziś jest wlasnie ten 27 dzien , a ja strasznie się stresuje. Mam bolące piersi ( brak niebieskich żyłek) , boli mnie brzuch oraz przeczyszczenie. Proszę o jakieś sensowne opinie !

Gość gość
* dodam jeszcze , ze mam mdlosci ale wlasnie od kiedy jestem z facetem to przed okresem jest mi niedobrze.