Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derda

blagam o pomoc jak mam rozumiec jego zachowanie

Polecane posty

Gość derda

W zeezlym roku spotykalam sie z facetem (ja 21 on26 lat) ale on wyjechal za granice i kontakt sie urwal...potem wrocil ale ha wyjechalam do innego miasta na studia (oddalonego od mojej miejscowosci o 60 km) no i ja bylam w tym miescie ptacowalam tam, no i nie mielismy zadnego kontaktu... on trraz ma dziewczyne, ale caly czas wypytuje o mnie mokich znajomych , ciagle podglada mnie na pewnym portalu ale sie nie odezwie... jak ja mam rozumiec jego zaxhieanie o co mu chodzi?? Przeptaszam za bledy. pisze z telefonu

Gość bymyself
Trudno powiedziec,ale raczej sam nie wie czego chce...przeciez jakby mu zalezalo,zeby dalej sie z toba spotykac to odzywalby sie czasem i szukal tego kontaktu z toba...na to wyglada ze facet lubi wchodzic dwa razy do tej samej rzeki...siusiak jeszcze z niego w sferze uczuc

Gość gość
poki co nie wszedl do tej rzeki drugi raz, podglada na portalach, wypytuje znajomych, moze z czystej ciekawosci, albo z nudy; jakby mu zalezalo to by sie z toba skontaktowal osobiscie; ma 26 lat, wie co robi; a moze probuje cie sprowokowac, zebys zaczela za nim latac, wtedy sie dowartosciuje, a jak dobrze pojdzie to wykorzysta, a ty bedziesz przezywac.

Gość derda
Dzieki za odpowiedzi, zobaczymy jak sie sprawa potoczy dalej, ja napewno sie pierwsza do niego nie odezwe.