Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DorotaNiemcy

Nago/Topless nad jeziorem Pluszne

Polecane posty

Gość DorotaNiemcy

Mieszkam od lat w Niemczech gdzie topless na plazy jet normalka a nagosc tu i tam takze. Lubie sie opalac i plywac nago. Jedziemy w tym roku na Warmie nad jez. Pluszne. Gdzei mozna w tych okolocach nago sie opalac badz i plywac? Pozdrawiam Dorota

w polsce tez topless jest normalka.. a plaze dla nieubrancow sa oddzielone od ubrancow :)... pod tym wzgledem obydwa kraje sie nie roznia :) .... przy czym, polscy faceci nie chodza w skarpetkach po piachu nadmorskim ;) ... co niestety wydaje sie byc obyczajem sasiadow :P:D:D:D .... ale coz... co kraj, to obyczajnosc :P:D:D:D sadze, ze jakies miejsce w nadjeziornych krzaczkach znajdziesz :D

Gość ogolony h
Ja wybieram sie do Kryspinowa, jestwm ogolony.

Gość gość
Taka z ciebie niemra,a szukasz w Polsce miejsc do opalania i to na plaży ? :) Zostań na swoim balkonie i ciesz się,że sąsiad w oknie z lornetką może jeszcze się na ciebie popatrzy.

Kiedyś jak szłam nad jezioro się w kopać na golasa miałam 13  lat koleżanki mnie na muwiły się kompała z robiłam fotki na do wud to jak się ubierała jakiś hłopak sie hciał kopać to buło trohe w lasku się tesz hciał kopać zastał nmie tak nago miał 15 lat korzystając z okazji zapytałam czy by pokaza poka ty komusiał wyść wszłam pokazał buł duży poszłam sobie

Gość gość
Wystraszylas sie?