Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężczyzna.........

Nie wierzę że ktoś może mnie kochac.

Polecane posty

Gość jasmenna
przestań sam sie w taki stan wprowadzać , brandzlujesz się psychicznie takimi myślami , sam siebie dołujesz

Gość kamezz
głupi jestes i tyle

Gość gość
mialem tylko jedna kobiete w zyciu i powiem ci ze nic specjalenego i tak jak czytam to forum stwierdzam ze wszystkie k***y sa takie same nie ma wyjatkow :D

Gość mężczyzna.........
po prostu uświadomiłem sobie jakim s..k jestem:O ja nie jestem nawet człowiekiem

Gość gość
Ale szatanisko tu miesza, a miesza waszymi umyslami. Niech Bóg i Najświętsza Panienka ma was w obiece, wszystkich bez wyjatku, a szczególnie tych co najbardziej jadem pluja.

Gość gość
miało byc w OPIECE

Gość mężczyzna.........
jeśli nic się nie zmieni w moim życiu do końca roku to podejmę właściwe decyzje:(

Gość iza.....
stary prawik niech cie szlag autorze

Gość gość
do iza.... - uwazaj na slowa! Bo to najgorsze złorzeczenie! I pamietaj ze jak komus zle zyczysz to to przeklenstwo wraca do ciebie ze zdwojoną sila. Za kogo sie uwazasz zeby do kogos tak mowic?! !!!!

Gość gość
zawisc ludzka jest wielka, az sie wylewa z was zlo, opamietajcie sie ludzie! Bo moze byc za pozno.

Gość głos..........
zebys zdechł prawiku jeden kijem cie zadna nie tknie

Gość Edward Honda
Ja się nie przejmuje tym ze mam 31 lat i nigdy nie miałem dziewczyny. Wiem ze za parę lat spotkam ta która jest mi przeznaczona.

Gość mezczyzna.........
ja juz nikogo nie spotkam

Gość jabotakkk
jesteście normalni???? jak możecie tak o sobie mówić???!!! `gówno, śmieć`... ja jestem jaka jestem, i nikt nie będzie mi mówić, że jestem gorsza czy to przez wygląd czy przez wybory życiowe. Jesteście ludźmi, a to już wartość!

Gość mezczyzna.........
jestem bezwartosciowym facetem, nikim. gdybym zginał swiat stałby sie lepszy

Gość jabotakkk
drogi autorze. weź się w garść i przestań. proponuję wycieczkę na oddział onkologii. Co czyni Cię śmieciem wg Ciebie? czy tak nisko siebie mierzysz, że posiadanie dziewczyny jest wyznacznikiem tego, jaki jesteś? obłęd

Gość gość
jabotakkk ale on jest prawiczkiem - więc nie jest człowiekiem tylko śmieciem a nawet czymś gorszym. autor dobrze prawi takie osobniki nie mają prawa chodzić po świecie bo tylko są zagrożeniem dla normalnych zdrowych ludzi, którzy uprawiali seks.

Gość Edward Honda
Fajnie by było być z kimś mieć dziecko. Dobrze by było przed 40 dopóki sperma jest zdrowa

Gość jabotakkk
gość- rozumiem że teraz też seksisz się, no bo przecież jest sobota i Ty `NIE PRAWIK` nie marnowałbyś czasu na takie same czynności jak autor, przecież to śmieć...więc do dzieła i nie truj więcej atmosfery swoimi kompleksami:) no chyba że to terapia dla Ciebie, bo zakochałeś się a dziewczyna Cię nie chciała, bo wyjawiłeś ile miałeś dziewczyn w łóżku i powiedziała że nie zadaje się z używanymi...w takim wypadku obrażaj, może wyjdzie Ci to na dobre:)

Gość gość
Ja tez jestem smieciem tylko w wydaniu zenskim myslalam nawet zeby sprzedac swoje dziewictwo ale 30 lat to juz chyba nawet na to jest za pozno

Gość mezczyzna.........
chodzi o to ze nie mam na swiecie nikogo bliskiego znajomych ,przyjaciół, rodziny jestem jakims dziwakiem chyba i to czyni mnie smieciem

Gość jabotakkk1
to czyni Cię samotnym, a nie śmieciem. A to różnica, i to ogromna

Gość gość
jabotakkk Miałem sporo partnerek i dlatego uważam autora za ciotę zresztą kobiety też tak myślą. Same wyzywacie facetów, którzy są prawiczkami! Więc nie odwracaj teraz kota ogonem. Autor to ścierwo jak każdy prawiczek a tych używanych to akurat kobiet dużo wyżej cenią niż tych nieużywanych :P

Gość jabotakk11
niestety kobiety (nie łatwe szmaty) takich jak ty uważają za męską szmatę- z przebiegiem, brudnego, co pozaliczał ile wlazło. suchym kijem bym nie tknęła

Gość jabotakk11
a Ty, jestem pewna, na dziewczynę szukasz takiej jak ja, czyli szanującej się i znającej wartość, a nie tych, co co noc miałeś w łózku. Mylę się?

Gość gość
ja tez nie mam przyjaciol, znajomych i wiesz co ci powiem? dobrze mi z tym, bo miec przycjaciol dwulicowych to żadna przyjemnosc, lepiej byc samemu.

Gość gość
musisz bys jakis straszny pasztet autorze

Gość gość
jabotakk11 niestety kobiety (nie łatwe szmaty) takich jak ty uważają za męską szmatę- z przebiegiem, brudnego, co pozaliczał ile wlazło. suchym kijem bym nie tknęła ccc Kobiety wręcz przeciwnie do tego co piszesz cieszą się, że mam takie doświadczenie a właśnie "innymi" gardzą. Sam mam kolegę prawiczka i ten debil czeka jak ktoś tu pisał na miłość a co ciekawe mi kobiety seksu nie odmawiają i cenią moje doświadczenie a jego albo kobiety wyśmiewają jak się dowiedzą, że nie r****ł jeszcze albo robią mu awanturę, że nie mają zamiaru z odmieńcem się wiązać.

Gość mężczyzna.........
każda normalna kobiety skreśliłaby takiego faceta jak bo co to za facet który w wieku 29 lat nie był nigdy w związku. Nienawidze siebie za to jakim gównem jestem.

Gość mężczyzna.........
każda normalna kobiety skreśliłaby takiego faceta jak bo co to za facet który w wieku 29 lat nie był nigdy w związku. Nienawidze siebie za to jakim gównem jestem.