Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydal 91;(

jestem brzydki, gdybym byl ladny bylbym przebojowy, fajnie sie ubieral i bral ze

Polecane posty

Gość brzydal 91;(

soba dziewczyne wszedzie, na ryby, na piwo do pubu, nie mialbym problemow ze wstawaniem rano do pracy bo mialbym motywacje do zycia a tak k***a nie potrafie wstac o 6 bo p*****le ten caly swiat nawet nie mam co p******c ja p*****le

Gość brzydal 91;(
bralbym ja na rybki ja wspomnialem, zapewne mialbym ja juz od kilku miesiecy wiec pare miesiecy przepracowane, dorobilbym sie motoru, bralbym ja wieczorem na przejazdzke nad wode z wedkami, ona by byla ladnie ubrana, bylaby wysoka, szczupla, ciemne dzinsy, biale buty, jakas fajna kamizelka, ja lubie luzny styl, tez jakies vansy, spodnie dzinsowe, bluza czarna (bezkaptura), ale po huj mam tak sie ubierac skoro nie mam dziewczyny? nie dla mnie ten swiat

Gość brzydal 91;(
kumple by mi zazdroscili, oni sami maja laski a ja nie

Gość brzydal 91;(
p*****le faceta, chce miec ladna szczupla wysoka dziewczyne, zeby czuc sie godnie jak czlowiek ! a nie jak nieudacznik ja p*****le

Gość gość
Zjedz marchewki i nie przejmuj się mszycami.

Gość brzydal 91;(
dzisiaj siedzialbym z nia w pokoju, pil piwo a potem chyba poleniuchowal, bylaby ladnie ubrana, przespalbym sie 2 h a potem zrobil sex, no a potem wzial motor i pojechal z nia na ryby

Gość Ananas20
Żałosny jesteś i tyle w temacie. Zapuść włosy to pomoże.

Gość brzydal 91;(
zapomnialem dodac ze na te ryby bysmy pojechali wiekszą paczaką ze znajomymi ! wtedy bylo by ciekawie i smiesznie : D

Gość brzydal 91;(
bysmy siedzieli w 6, kazdy mialby swoja dziewczyne, ja tez, moja piekną, ale teraz moja uwage skupialby splawik, zaraz mialbym branie wegorza

Gość brzydal 91;(
ona by sie do mnie tuliła a ja ją obiął rekoma i tak bysmy siedzieli na czyms, nie wiem, chyba na krzesełku wedkarskim

Gość qwertyuiopasdfgh
Pisz dalej:)

Gość brzydal 91;(
dobra koniec tych ryb, pewnie jutro mialbym dosyc, bo rano do pracy, o 18 w domu, ona by juz pod moim domem czekala, potem zaprosilbym do pokoju i ja pod prysznic, nastepnie SEX, no a potem jakies piwo

Gość brzydal 91;(
GTA San Andreas na moim kompie smiga na max detalach az huczy🖐️;):classic_cool:

Gość brzydal 91;(
po pracy jestem zmeczny i malo czasu jest bo trzeba wczesnia isc spac zeby rano wstac wiec zawsze jakies 3h do 21 wiec tak do piątku monotonia, czasem jakies piwko, wlasciwie codziennie, ale max 2, musimy czekac do soboty zeby gdzies sie wybrac i byl czas na zabawe, np na dzialke ze znajomymi

Gość brzydal 91;(
no i sobota, wyszlismy w 6 gdzies na miasto, ona mi wierna, ladna, idziemy brecht no i w sumie tak leci, jeszcze jasno bo lato, troche nuda wiec idziemy do pubu na piwo, potem ona wraca ze mna i spi u mnie, jestem szczesliwy

Gość brzydal 91;(
ok ale to nie koniec zabawy, wzielismy pare piwek ze sklepu zeby napic sie u mnie w pokoju, to byly 5 tyskie, siedzimy sobie na kanapie, rozmawiamy i popijamy, w sumie zaden powazny temat