Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sło_ńce

ovulastan

Polecane posty

Gość Sło_ńce

Z racji tego że w internecie mało jest o ovulastanie moge wyrazic swoją opinie, może pomoge troche innym poczatkującym.. Są to pierwsze tabletki anty które biore, ginekolog przepisał mi je z racji tego że zawierają małe ilości hormonów i uznał ze do mojej wagi będzie w sam raz. Maja one bardzo duzo skutkow ubocznych i czytalam wiele negatywnych opini. Ja dzis przyjme 9 tabletke. Nie czuje jakbym w ogole brala jakies tabletki hormonalne, nie boli mnie głowa, nie mam zwiększonego apetytu, nie bolą mnie nogi, ani nie krwawie(ginekolog ostrzegał ze przy pirwszym opakowaniu moze sie to zdarzyć). Odczuwam tylko ból piersi szczególnie rano. Zawsze zdarzało mi sie to tylko dzien przed okresem i w pierwszy dzien cyklu, teraz trwa to od początku brania tabletek. Naczytałam sie tez ze tabletki anty mogą źle wpływać na nastrój. Jestem z natury dośc nerwową osobą i odkad biore ovulastan moje nerwy są jeszcze słabsze. Ale nie wiem czy wmówiłam to sobie czy tak rzeczywiscie jest. Mam nadzieje że komus pomogłam ;)

Gość gosccc
Witaj. A jaką ty masz wagę, że będą dla Ciebie w sam raz?? Ja też mam zamiar zacząć brać już za parę dni. Brałam trzy różne rodzaje tabletek anty i przez 4 lata ani trochę nie przytyłam, ale tych się strasznie boję bo za 10 miesięcy biorę ślub... Nie chce przytyć na swoje wesele...:)

Gość gość
Obyś wczesniej nie zaskoczyła jak będziesz się bzykać

Gość Sło_nce
oj dawno pisałam poprzedni wpis.. Koncze 3 opakowanie i nadal jestem zadowolona z ovulastanu, nie przytyłam nic waze 49kg. Nadal nie oczuwam ZADNYCH skutkow ubocznych. Nawet piersi przestały boleć. Dla mnie idealny

Gość ella c
Ovulastan pani doktor przepisała mi na przerost endometrium . Miałam brać 3 opakowania bez przerwy. Po 3 dniach miałam mdłości, jednocześnie brałam leki na stawy, odstawiłam je, ovulastan nadal brałam, mdłości ustąpiły. Po dwóch tygodniach w nocy złapał mnie piekący ból w klatce piersiowej, duszności. Następny dzień czułam się źle:nudności osłabienie, brak apetytu, oczywiście lek odstawiłam. Dzisiaj po 4 dniach jest lepiej , ale miewam bóle w klatce i zawroty głowy. Nie miałam zleconych żadnych badań przed braniem leku, widać nie służy mi.