Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olja1

Mój facet okazał się alkoholikiem

Polecane posty

Gość olja1

Niebawem miał być ślub, jesteśmy razem od 6 lat, a mój facet od pierwszych zapowiedzi urządzał sobie kawalerskie. Po 2 dniach chlańska, i włóczeniu się przez całą noc, kazałam mu się spakować i wynosić. Teraz wydzwania i przeprasza. Czy dałybyście mu szansę wiedząc że ma problem z alkoholem - wcześniej zdarzały mu się różne numery po pijaku. Dodatkowo pieniądze się go nie trzymają i jest nieodpowiedzialny. Z drugiej strony to czuły, wierny facet za którym tęsknię.

Gość gość
Nigdy nie ufa się alkoholikowi. Zrujnuje Ci życie, natomiast Ty dalej będziesz wierzyć, że się zmieni bo przecież „na dobre i na złe, w zdrowiu i w chorobie”. Nic go nie będzie obchodziło oprócz tego żeby mu było dobrze. Będziesz płakać i żałować. Alkoholik zawsze będzie alkoholikiem.

Gość gość
kaz mu brac kudzu root po 2 grzech sexu przedslubnego zawsze sprowadza nieszczęście każdy grzech sprowadza cierpienie jaki grzech takie cierpienie im cięższy grzech ,tym bardziej będziesz cierpieć i nie ważne czy wierzysz czy nie bo przykazania sa jak znaki drogowe

Gość olja1
jak odwołać ten ślub. Ludzie mnie zabiją gadaniem