Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona ciężarna

lekki ból brzucha w 23 tygodniu ciąży

Polecane posty

mam lekki ból podobny do menstruacyjnego.ledwo go czuje ale czuje. wziełam nospę i lęże. teraz już przestało mnie boleć. jutro jednak zadzwonie do mego gina. czy myślicie , że przesadzam ? czy to coś poważnego?

dziewczyny u żadnej z was takie objawy nie występują, nie występowały w ciąży?

Gość likola
ja bym pojechała do szpitala. Ból jak na miesiączkę może wskazywać na przedwczesny poród!

Gość gość
Przecież brzuch boli co macica się rozciaga i to normalne, ból ledwo wyczuwalny a nospe bierzesz?to jak ty chcesz rodzic?

Gość gość
ja jestem przełom 26/27 tydzień i mi się codziennie stawia brzuch i pobolewa po 6-8 razy. Co najlepsze to jest normalne! chodze do ginekologa mam regularne badanie czy szyjka się nie skraca na ktg cisza -wszystko jest ok. Lekarz mi powiedział ze nospe mogę brac jak to niekomfortowe ale w ten sposób się macica do porodu szykuje:)

ja nie biorę jej z bólu tylko ze strachu żeby ból się nie nasilał . boję sie przedwczesnego porodu i dlatego ją biorę. mam nadzieje , że to lekkie bóle rozciągającej się macicy.

up

Gość bzdura!!!!!!!!
Ból menstruacyjny nie jest normalny w ciąży! jestem w 9 mcu i zadnego takiego bólu nie miałam. Stawianie się brzucha kilka razy dziennie po 20 tc jest prawidłowe to skurcze Braxtona-Hicksa!

Gość Srosc
Nierozumiem po co bierzesz nospe trochę cię brzuch zaboli i już łykasz tabletki załatw sobie cc bo nie wyobrażam sobie ciebie w bólach porodowych.

biore nospe bo wyczytałam ze tak trzeba bo takie bole moga doprowadzic do przedwczesnego porodu, boje sie zeby sie nic dziecku nie stało. dlatego wziełam nospe. co ma do tego moja wytrzymałość na ból? przeciez nie brałam nospy bo mnie boli tylko ze strachu zeby sie dziecku nic nie stało.

Gość gość
Przecież jak ma się coś stać to nospa ci nie pomoże. Mnie też boli brzuch jestem w 16 tyg i lekarz mi powiedział że to normalne że brzuch boli i będzie bolał . A nospa nie jest na bóle ciążowe tylko na typowy zwykły ból brzucha .

Gość gość
Spokojnie,mnie też pobolewalo. Musisz wtedy się położyć i odpocząć. Mi lekarz zalecił tak. Wyciszyc się i powinno przejsc. Nie martw się na zapas;) będzie dobrze,zobaczysz ;))

Gość gość
A bol taki jak menstruacyjny można porównać do boli w ciazy więc nie pisz glupot. Też jestem na końcówce i właśnie takie bóle czasem miewam.

dzięki dziewczyny :-) też myśle ze panikuje, ale to silniejsze ode mnie.na początku ciąży byłam juz 2 razy pomiedzy wizytami u mojego lekarza. teraz pojde 3 raz....