Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie bombki na choinkę?

Polecane posty

Gość gość

mniejsze ale gęsto - jednolite granatowe i czerwone, matowe i z połyskiem czy mniej, rzadziej ale duże i z wzorkami ?

Gość gość
z futerkiem

Gość gość
w motylki

Gość gość
Pewnie cie Bóg opuścił? Coś zaczynasz kwasić jak potłuczony😠 Nie wiadomo czy doczekasz do świąt a ty już masz dylemat?! Żałosny człowiczku, ogarnij się!

Gość Karola_Maria

U mnie od dwóch lat królują biało-srebrne ozdoby na choince. Teraz w praktycznie każdym sklepie można znaleźć jakieś zacne bombki. Mnie bardzo przypasowały dekoracje z Pepco, no po prostu małe cudeńka (tak, wiem, że produkowane maszynowo i bez serca, ale naprawdę ładniusie). Zobaczcie sami, czy nie piękne: https://www.kupino.pl/gazetka/pepco-gazetka-13/strona-2. Polecam nawet przy małych dzieciach, bo są naprawdę wytrzymałe na upadki :P

Gość sabla

A ja lubię takie prawdziwe kolorowe choinki. Super, jeżeli dzieciaki zrobią własnoręczne ozdoby. To jest prawdziwa choinka, a nie jakieś designerskie świecidełka, które są modne w tym sezonie. 

Gość www

Czerwono-złote. Bombki złote, jednolite i z wzorami, czerwone kokardki, kolorowe lampki. Taką choinkę mam od 10 lat i ten zestaw kolorów mi się nie znudził bo daje wrażenie ciepła, w porównaniu do bieli, srebra, granatu:)