Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość riosssssssssss

Brunetki są ładniejsze bo

Polecane posty

Gość gość
zresztą widziałam w zyciu mase brzydkich i ładnych dziewczyn i naprawdę nie miało to znaczenia jaki miały kolor włosów. Paskudnych brunetek też jest pełno czy przeciętnych

Gość Ananas20
Realny.Stalker prawda jest taka, że każdy ma inny gust. I nie ma czegoś takiego, że blondynki są ładniejsze od brunetek i na odwrót. Zresztą w tych czasach to tyle kobiet się farbuje, że i tak kolor włosów nie ma większego znaczenia.

Gość gość
"Heh, ja jestem brunetką naturalną, ale mam bladą cerę i wielkie zielone oczy. Hmm ideałem bym była pewnie w XIX wieku, chociaż teraz nie narzekam na brak facetów. usmiech.gif Jak widać nie zawsze blondynki są blade." jesteś idealem teraz. spełniasz te same kryteria co Angelina jolie czy Megan Fox nie ma nic piekniejszego niz brunetka o jasnej karnacji http://image.funscrape.com/images/e/evangeline_lilly_24930.jpg

Gość gość
no jasne ,że nie ma znaczenia. tylko kobiety sie oceniają po szczególach , po kolorze paznokci może nawet ,a facet patrzy na całokształt i to jest ta roznica

Gość ...1
Każda brunetka zazdrości blondynce jasnego owłosienia na ciele! Taka jest niestety prawda ! Blondynka goli się raz na kilka tygodni, brunetka musi przynajmniej raz w tygodniu lub częściej.

Gość gość
jestem brunetka i wcale ladna nie jestem mampelno piegow i pieprzykow i blada skore !

Gość gość
no ale mam ladne oczy niebieskie i duze i ladne czarne naruralne rzesy i bwri :P figure mam tez niczego sb :P

Jestem brunetką i dziękuje, że tak ładnie się o nas wypowiadacie , ale blondynki potrafią być bardzo ładne, i znajdą się też takie z bardzo delikatnymi rysami twarzy. Osobiście nie jestem przekonana co do swojej urody , a w końcu jestem tą NATURALNĄ brunetką , więc cóż...

Gość Koneser bab

Ładna kobieta to ładna kobieta i tyle , to że jesteś brunetka nie znaczy że jesteś ładniejsza bo możesz mieć ciemną karnacje oczy itd ale brzydki ryj amen