Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba lala

Mój nos

Polecane posty

Gość Kuba lala

Witam Mam problem z moim nosem...Jest duży i wygląda jak kartofel.Moja Rodzina mówi że jestem taki ładny chłopak ale mam duży nos...Strasznie mnie to denerwuje...Jestem pewny siebie ale przy rozmowie z ładnymi dziewczynami nachodzą mi myśle o tym nosie i się zawstydzam.Co robić?

Gość Ananas20
Moim zdaniem Twoja rodzina nie powinna Ci tak wytykać tego nosa. No bo zastanów się czy oni jedzą marchewki światopoglądowe. A jak już się tego dowiesz to wyjdź z psem bo on na Ciebie czeka.

Gość Kuba lala
Chciał bym żeby ktoś ocenił mój nos jest taka możliwość ? Chodzi mi o dziewczyny w wieku z 15-22 lat najlepiej atrakcyjne z wysoką samooceną które znają się na urodzie

Gość Dzika kurka
Zrób sobie operację nosa. Nos nadaje charakteru twarzy, ale skoro jesteś taki biedny i dość pusty, to co ci pozostaje, odkładaj i urwij nochala.

Gość Kuba lala
To mój numer gg Piszcie jak możecie 47905774

Gość Escobar997
Ja tam polubilem swoj wielki orli nos w czasach kiedy opuscilem gimnazjum i dowiedzialem sie ze sa wieksze problemy na tym swiecie, na przyklad tradzik mlodzienczy :D

Gość Kuba lala
Orli nos jest ładny a trądzik uchodzi z wiekiem ;)

Gość gość
Mój mąż ma duży nos. Uwielbiam takich facetów. Zawsze mi się tacy podobali. Wyraziści bruneci :) Tak jestem ładna i mam wysoką samoocenę ;P