Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koliber pomorski

admin, ale ty jestes zjebany

Polecane posty

Gość koliber pomorski

Jak wyzej Powiedz mi oszolomie, dlaczego usowasz ambitne tematy ;> Ktore moga cos zmienic w postrzeganiu czesci spoleczenstwa... A zostawiasz obfite zarosty, puszczalskie gimbusy albo spore wacki co sie po nogawkach majtaja... Chcial bym sie dowiedziec, czym sie sugerujesz?????????

Gość gość
Pewnie bo wypowiedzi na temat spuszczania się do słoików i picie tego przy grubej spoconej babie jest super a nagość, szczerość i śmiech są nie do zniesienia

Gość gość
Co masz do obfitych zarostów małolacie pokręcony. Admin sugeruje się twoją głupotą.

Gość gość
O matko przecież sens rozmowy jest zupełnie inny. Niech każdy ma zarost jaki chce i robi to co lubi. Po to jest forum żeby każdy mógł się wypowiedzieć.

Gość Domi86
Po pierwsze od kiedy admin jest po to żeby robić na złość. A po drugie jeśli chodzi o usunięcie tematu SPH to w pełni popieram obużenie usunięciem tematu. Nie ma w tym nic złego. Wręcz przeciwnie moje przygody z chłopcami z małym pi......em to bardzo miło je wspominam:)

ambitnie ;) odnalazlam autora zaginionego tematu i prosze o odpowiedz :P:D .... nalezy mi sie za wzorowa postawe obywatelska i czas ktory stracilam na szukanie czegos, co wyrzucono zlosliwie ... podobno 😠

Gość Przypomnij
Przypomnij mi proszę pytanie

Gość gość
Pani się pytała, co po naszemu znaczy CFNM oraz SPH, baranie.

Gość gość
Gdybyś nie zauważył baranie to w tym poscie nie ma tego pytania.

Gość koliber pomorski
Twoj stary baran... Ja tez uwazam ze podejscie do tak malych spraw jak sph jest wrecz idalne ;) A pikanteri sprawie dodaje sklonnosci do zabaw nazywanyh cfnm Reasumujac cfnm znaczy ze jara mnie brak ubrania na mej dooopce ;p "w towarzystwie" ubranych Kobiet... ;) Dodajac malenki szczegol ;p robi sie calkiem ekscytujaca zabawa ;)

Gość Mój?
Ciekawa propozycja tym bardziej że zaciekawily mnie Twoje zainteresowania.

Gość gość
J***c Admina j***c I co mi zrobisz cwelu

Gość koliber pomorski
Jaka propozycja ;> A zainteresowania fakt ;) oryginalne... (kazde z osobna jest ekscytujace) A polaczone to prawie jak samobujstwo ;p i popiera* 100% J***c admina ;)

Zastanawiam sie czy macie tam jakies wytyczne na karteczce spisane, czy kasujecie tematy wedle swojego z*****ego widzimisie ;>

Na chwile przyjme wersje, ze nie jestes parowa... Znaczy wiesz o czym pisalem ;) i o co pytalem... Hehe po odwyku? ;>