Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Moim zdaniem zjawiskowych kobiet jest bardzo mało

Polecane posty

Gość gość
No i co w związku z tym?:)

Gość gość
W Polsce jest przewaga przecietnych kobiet a malo tych jak to nazywasz zjawiskowych tzn. wyjatkowych , godnych uwagi !

Gość gość
zjawiskowych mężczyzn też nikły procent niestety

Ja to mam takie powiedzenie że ładną to zawsze przelecę a i brzydką nie pogardzę.

Gość qqualizesda
zjawiskowy wyglad, osobowosc czy suma tych cech mysle ze w obu plciach ciezko z tym

Gość gość
atrakcyjnych mężczyzn jest znacznie więcej niż atrakcyjnych kobiet dlatego obiektywnie przeciętna kobieta szybciej znajdzie sobie faceta niż przeciętny facet kobietę. dodatkowo mężczyźni zaniżyli poziom wymagań i przeciętna często jest uważana za atrakcyjną. zaś kobiety poziom zawyżyły i przeciętny facet uważany jest często za brzydkiego. Wniosek: atrakcyjnych mężczyzn sporo i spore są wobec nich wymagania mało atrakcyjnych kobiet i wymagania lecą na łeb na szyje w dół

właśnie :) zgadzam się, że takich ideałów pod każdym względem jeśli chodzi o kobiety nie ma wiele, ale takich facetów jest jeszcze mniej...większość polaków ubiera się beznadziejnie, nie chodzi na siłownię, a twarze ma przeciętne... francuzi! ach, to jest coś :)

Gość gość
Ty loooooser człowieku bez ambicji żadnej mieć nie będziesz

Gość kinastowa
Haha dajcie se spokój. Przecież wiadomo, że na tym forum kobieta będzie pisała, że więcej jest atrakcyjnych kobiet a facet, że więcej jest atrakcyjnych mężczyzn! Odwieczna wojna płci po prostu.

Gość gość
mało , mało ale co zrobić każdy jest jaki jest

Gość gość
właśnie zadbanego faceta długo by szukać !!!!!!!!!!!!!!! chodzi o zadbanie pod względem ubioru , wyglądu - otyłych facetów dużo .,... A zadbanych pod względem intelektu i kultury jeszcze mniej żenada i masakra te Polaczki

kinastowa, racja ale np. faceci z mojego otoczenia pozytywnie wypowiadaja sie o urodzie kolezanek, natomiast kolezanki juz mniej przychylnie...ja was mezczyzni prosze o to zebyscie chociaz bardziej zadbali o ubior i chodzili choc raz w tyg na silownie, to ma znaczenie!!

Gość gość
chyba na tym [polega bycie zjawiskowym ze sie jest w mniejszosci jakby wszystkie takie byly to by to nie bylo juz zadne zjawisko

Gość gość
zajawiskowe to te co modę przedstawiają lubię oglądać takie ciekawostki na www.elastyczna.pl gorąco polecam

Gość gość
Karina12346 właśnie zgadzam się, że takich ideałów pod każdym względem jeśli chodzi o kobiety nie ma wiele, ale takich facetów jest jeszcze mniej...większość polaków ubiera się beznadziejnie, nie chodzi na siłownię, a twarze ma przeciętne... francuzi! ach, to jest coś bbbb Bo oni mają fajne kobiety. Jak facet nie fajnie się ubiera to coś podpowiedzą. Jak facet ma problemy z twarzą to podpowiedzą jakiś kosmetyk czy coś a dla was jak facet dba o siebie to od razu ciota itd.

Gość gość
ja jestem elegancki z ubioru, kulturalny, itp. ale dziewczyny na mnie nie lecą bo jestem raczej dojrzały, ułożony, romantyczny i nie mam prawka.

gość z 21:33, trochę prawdy w tym jest, mój były był nawet przystojny ale nie przejmował się ubiorem i figurą...denerwowało mnie to, bo mial kiepska kondycje i w łozku ciagle sie pocil, mialam normalnie przemoczone, smierdzace przescieradla! kapalo z niego jakby stal w deszczu, to byl koszmar...ciagle mowil ,,pojde na silownie, zaczne biegac", a mi bylo glupio zapytac ,,kiedy w koncu ruszysz tylek", no i ubieral sie beznadziejnie, ale tez nie potrafilam mu powiedziec, zeby nie zrobic przykrosci

Gość a ja sie zgodze z opinia ze
czesto przecietne kobiety uwaza sie za ładne. strzela mnie czasem jak ktos mi opowiada ze widział super dziewczyne laske itp ja sobie mysle oo pewnie jaka pieknosc a tu sie okazuje ze maszkara. wchodze na pewna stronke, przed kamerka siedzi laska - twarz paskudna jak skurczybyk a faceci pisza do niej jakby to była bogini.

Gość gość
"ja was mezczyzni prosze o to zebyscie chociaz bardziej zadbali o ubior i chodzili choc raz w tyg na silownie," Taaak:Pchodzenie raz w tygodniu na siłownię dla mężczyzny,który 6 dni w tygodniu pracuje na budowie po 10 godz., ma przeogromne znaczenie:O

facet bedzie chodzic na siłke a panna bedzie spotykac sie z panem typu bears lub suchoklatesem w rurkach:O

Gość gość
"suchoklatesem w rurkach" Tego jeszcze nie widziałam.Dziękuję:D