Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeszcze raz o karmieniu piersia- mam problem ze soba

Polecane posty

Gość gość
luxluxlux to ile razem kamriłaś?

Gość luxluxlux
niecaly miesiac tylko. od 3 dni tylko butla, od wczoraj maly juz nie szuka piersi nawet. i ja jestem spokojniejsza bo wiem zekrzywdy dziecku nie robie zla dieta, jest najedzony i zadowlony

Gość luxluxlux
napisalam jak bylo ze mna, bo tez mialam wyrzuty sumienia ze nie chce karmic, zmienilam zdanie jak sie urodzilo i sie zmusilam zeby przez te pierwsze najwazniejsze dni dostawal pokarm matki, z czasem stalo sie to latwe. ale w twoim przypadku to 2 dziecko wiec juz masz prawo w sumie nie podejrzewac ale wiedziec ze nie chcesz karmic na bank, sprobuj wiec to zrobic w szpitalu zeby cie nikt nie w*****al i nie linczowal, a w domu zrob jak uznasz za wlasciwe i dla ciebie i dla dzidzi. mi maly poprostu wyswiadczyl przysluge ze przestaje ssac. jedyna zaleta byla dla mnie wygoda w nocy- nie trzeba robic mleka ale tak to jest jednak uwiazanie i tyle, nie widzialabym sie sciagajacej co chwile pokarm zeby wyjsc na godzine. a i u mnie sie sprawdza smoczek- wczesniej maly nawet nie chcial o nim "slyszec", teraz ciagnie