Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gumka pozostała w środku - prosze o rady

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny, jestem tutaj nowicjuszką. Piszę zeby się troszke poradzic poniewaz odchodzę od zmysłow a jeszcze bardziej panikuje moj facet. A mianowicie, ostatnią miesiaczke mialam 18 czerwca, trwa przewaznie 5-6dni, cykle mam nieregularne ale przeważnie co 24 - 25dni. W sobotę kochałam się z moim facetem zabezpieczając prezerwatywa. Podczas stosunku doszedł we mnie ale mamy pewnosc ze gumka nie pękła. Rzecz w czymś innym, gdy wyciągał "go" ze mnie połowa gumki została w pochwie a nasienie troszke wyleciało na jego przyrodzenie. Wyciągnełam ostroznie tą gumkę tak aby nie dotknąc nasieniem swoich narządów. Dodam ze jestem w trakcie brania BETADINE (stosunek był po 3 dawce a mam brać 14 dawek), dodam również ze ten lek w ulotce ma napisany ze jest plemnikobójczy. Ponadto spodziewam sie miesiaczki dopiero 12lipca a 11lipca ide do ginekologa zeby pobrał wymaz. Czy istnieje ryzyko zajścia w ciąze? Pytam bo ja jestem przekonana ze nic się nie dostało do mojej pochwy ale mój facet sieje taki ferment ze az wyszła wielka kłótnia z tego wszystkiego. Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam.

Gość gość
niech wyluzuje i Cię nie stresuje ;)

Gość gość
miał ktos moze podobny przypadek?

Gość gość
wystarczy kropla bys zaszla , na 99% zajdziesz bo mialas dni plodne

Gość gość
Ale głupoty gadasz, nie ma czegoś takiego jak 99% szans nawet przy szczycie dni płodnych i pełnym wytrysku w środku ; ) Są momenty bardziej i mniej ryzykowne, ale pisząc tak, niepotrzebnie ryjesz dziewczynie głowę i straszysz. Fakt, ta sytuacja może i była ryzykowna, ale bywało gorzej i nic się nie działo, więc w ciążę naprawdę nie jest tak łatwo zajść. Nie zadręczaj się, czekaj spokojnie na okres, a jeśli będziesz świrować, idź na betę za jakieś 2,5 tygodnia, wynik chyba będzie już wiarygodny, tak mi się wydaje.

Gość gość
zalezy od kobiety, moj organizm szybko zachodzi w ciaze, wspolzylam pekla nam gumka ale facet nie doszedl we mnie, mimo to wzielam escapelle ale niestety chyba za pozno bo bylam juz w ciazy, drugim razem uprawialismy stosunek przerywany tez wpadlam, jak sie niechce zajsc w ciaze to sie zachodzi szybciutko

Gość gość
Widzisz jak zabezpiecza gumka.Powoduje obniżenia czucia i jeszce zostaje w pochwie,oraz pęka.Kobieta zawsze jest zdolna do zapłonienia.Dlatego też albo dobre zabezpieczenie,albo wtrzemiąźliwość.Przeczytaj jak kobiety często wpadają,jak nie myślą.Obecnie zadne obliczenia nic nie dają prowadzimy nerwowy tryb życia.