Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no fajnie

Są jeszcze normalne dziewczyny?

Polecane posty

Gość no fajnie
ostatni moj wpis to podszyw jak kazdy pewnie wie. skrzywiona psycha u dziewczyn to np: mega parcie na rodzine, skrajna nieufnosc i dystans, bycie wiecznie pokrzywdzona i potrzebujaca pocieszenia 4 razy dziennie, bogata przeszlosc seksualna, patologia w stylu moj byly jest w wiezieniu i jak wyjdzie to zabije mojego nowego faceta, czekajaca z seksem do slubu a najlepiej to do smierci, zakrecona imprezowiczka, zakompleksiona mila dziewczyna ktora znowu sie zali zamiast zadbac o siebie, bardzo atrakcyjna dziewczyna ktora nie oferuje nic poza uroda i ma wielkie mniemanie o sobie, dziewczyna po studiach ktora znowu zadziera glowe tak wysoko jak by conajmniej nobla dostala. moze to brzmi jak stereotypy ale takie wlasnie spotykam skrajnosci. ja mysle ze balansuje na srodku tego wszystkiego i to jest dla mnie normalnosc. i bylem juz w zwiazkach, nawet dlugich ale z wyzej podanych powodow rozpadaly sie. nie jestem gejem :D Tynka a gdzie poznajesz facetow? gdzie sama przebywasz, spedzasz czas?

Gość no fajnie
Lars Ulrich* - nienormalnych to ja moge miec kumpli zeby bylo zabawniej w zyciu ale zwiazek jednak wolal bym zeby nie byl codzienna walka i meczeniem sie zeby wszystko jakos samemu ogarnac czy pogodzic.

Gość Tynka92
Hejka "no fajnie" , świetnie ująłeś typy dziewczyn/kobiet, których sama nie znoszę :P . Ale w zupełności się z Toba zgodzę , masz racje , takie są żenujące. Nie wiem czemu tak sadze , ale wymieniłeś typy kobiet o charakterze moich koleżanek, znajomych hehe :D świetny facet z Ciebie , taki , który ogarnia , ze tak powiem :) ja jestem z Warmii .

Gość gość
To jest tak, ze widzisz odbicie swojego skrzywienia w tych dziewczynach. Nie ma co się łudzić, ideał znajdzie swój ideał, samotny ideał ideałem nie jest :)

Gość gość
A mogę wiedziec ile masz lat?

Gość Tynka92
Mam 21 lat. Tak, to prawda. Czasem trzeba przemierzyć"pol świata" w poszukiwaniu tego jedynego/jedynej. Natomiast ja w ideały nie wierze. Zawsze znajdzie się jakas wada .