Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkowiczbez$

Czesc dziewczyny podajcie jakieś sposoby na 1 randkę

Polecane posty

Gość randkowiczbez$

aby nie wydać kasy :P niestety z kasą u mnie krucho a muszę zaprosić gdzieś Pannę z neta :)

Gość gość
a czego po niej oczekujesz? - swobodnej znajomości - wykorzystasz ją - chcesz ją przeleciec - chcesz ją poznać - chcesz ją pokochać - ? napisz konkrety a moze cos podpowiem i jakie miasto bo w kaztm inne rozrywki są

Gość randkowiczbez$
miasto to Gdynia czego oczekuje ? hmm nie wiem wydaje sie fajna i mądra to może i chciałbym dłużej z nią być ale z kaską mam problem chwilowy. Mamy po 23 lata.

Gość gość
a ile sie znacie?? ile ze sobą czasu piszecie/ jak sie układa relacja? moze nie mow jej o problemach finanswych albo poczekaj aż przejdą, w kazdym razie Gdynia to chyba super miasto, można iść na plażę, czego chcieć więcej :) zaproponuj jej moze spacer na plaze? a jakies ladne parki macie? na oceanarium pewnie nie masz kasy, ale plaza to super pomysl, zwlaszcza o zachodzie slonca, romantycznie ;)

Gość randkowiczbez$
no piszemy ze sobą jakiś tydzień, ale czuje ze to może być to no i nie chce spalić tematu słabą randką. A spacer jest okej tylko pooda słaba dzisiaj zimno i deszcz więc trzeba bedzie gdzieś pójść.

Gość randkowiczbez$
pukałbym ją na molo w Orłowie :)