Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michalina88

Jak powinnyśmy reagować na fochy mężczyzn?

Polecane posty

Gość Michalina88

Od jakiegoś czasu spotykam się z pewnym facetem, i mam z nim taki mały problem. Jest strasznie obrażalski. Wystarczy, że coś powiem co on odbierze inaczej niż było zamierzone lub po prostu zażartuje a on od razu się obraża. W dodatku obrazić go łatwo a przeprosić trudno, i tak właśnie się zastanawiam jak w takich sytuacjach powinnyśmy się zachowywać. Z jednej strony bardzo mi zależy i zrobiłabym wszystko żeby przestał się gniewać bo boję się, że może to być foch na amen i się więcej nie zobaczymy a z drugiej strony obawiam się, że jak będę w kółko się przed nim płaszczyła to w końcu owinie mnie sobie wokół palca. Nie umiem tutaj odnaleźć złotego środka. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Jak powinnyśmy zachowywać się w takich sytuacjach?

na takie charaktery nie ma sposobu. z czasem jest na ogol tylko gorzej. co to za chlop w ogole? daj sobie z nim spokoj bo przyjdzie czas, ze bedziesz sie bala powiedziec przy nim cokolwiek bo bedziesz sie obawiala jego reakcji. macie chyba tez ewidentnie inne poczucie humoru.

Gość Michalina88
Myślę, że tu nie chodzi o poczucie humoru, jest dzień że cały czas żartuje a jest że powiem jedno słowo i foch

przepraszajac za kazdym razem umacniasz go w przekonaniu, ze zostal skrzywdzony. nie reaguj na focha, zachowuj sie naturalnie, powinno mu przejsc. jezeli nadal bedzie sie tak zachowywal to znaczy ze jest kompletnie niedojrzala ciapa z niego i od ciebie bedzie zalezalo czy chcesz byc z taka meska mimoza.