Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania12321321

jak to oceniacie? tak obiektywnie?

Polecane posty

Gość Ania12321321

mój facet ma do mnie ostatnio pretensje ,że mam dla niego mało czasu przez sesję na studia. Studiuje prawo więc nauki mamy sporo ,a jak nie zdam tego roku to po studiach bo juz jeden raz powtarzałam ten rok. dzisiaj miałam do niego przyjechac po egzaminie ,ale dowiedziałam sie ,że mozliwe ,że bedzie dopytywał gdyby komus mało brakło bo rok temu tak robił wiec powiedziałam mu ,ze spotkamy sie pojutrze ,a on powiedział ,że jest załamany i zebym narazie do niego nie dzwoniła... I czesto mi robi wyrzuty w tym miesiącu ,że rzadko się widujemy, a dzieli nas odl 150 km wiec trudno zobaczyć sie na chwilę tylko teraz on nie odbiera...ma rację ? Chciałabym zaliczyć ten rok...

Gość gość
Skup się na sesji, a nie na jakimś niedojrzałym emocjonalnie dzieciaku

Gość gość
wal to, studia i praca wazniejsze

Gość Ania12321321
on tez jest dla mnie wazny ,ale nie zawsze mam czas godzić jego i naukę...zamiast mnie jakoś wesprzeć w tym wszystkim to mi jeszcze dokłada bo jeszcze przez niego sie musze denerwować

Gość gość
1. dodaje Ci strasów 2. nie interesuje się Twoim samopoczuciem 3. wbija Cię w poczucie winy 4. szantażuje Cię w najbardziej perfidny sposób- emocjonalnie 5. nie wierzy i nie ufa Ci 6. on chce abyś to zawaliła- nie wiem, może jest zazdrosny o to że studiujesz, albo chce Cię mieć pod kontrolą, abyś kogoś innego lepszego niż on nie poznała Ten facet Cię nie kocha on chce, abyś to Ty go kochała i masz mu to okazywać w każdy możliwy sposób i kiedy on tego zechce- on Ci gra a Ty masz tańczyć i im trudniejsza piosenka tym bardziej on bedzie zadowolony. Uciekaj od egoisty, uciekaj jak najdalej...

Gość Rapuncel
No wlasnie on powinien cie wspierac a nie kopac samolub jeden,i swieta racja skup sie na studiach bo to najwazniejsze.

Gość Ania12321321
no własnie dodaje mi stresow , chciałabym żeby powiedział np ,, no szkoda ,że dzisiaj sie nie zobaczymy ale skoro tak to lepiej ucz sie tam kochanie, w środe sie zobaczymy" Ja tez za nim tesknie ,ale chciałabym jednak zaliczyć ten rok... Czasem mam właśnie wrazenie ,że jemu kompletnie wisi czy ja coś zdam itd