Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czego ovjawem moze byc biały śluz z grudkami

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny, mam wielki problem i mam nadzieke ze otrzymam w miare normalne odpowiedzi. Od 3 miesiecy zaczelam wspolzyc ze swoim chlopakiem. Zdarzyly sie moze z 3 razy uprawiac seks bez prezerwatywy. Jestem osoba z bardzo wybujala wyobraźnia i na dodatek z okrojona wiedza jezeli chodzi o zaplodnienie. Chlopak zapewnia mnie ze nie bylo wytrysku a w sluzie ktory pojawia sie u niego przed orgazmem nie zawiera plemnikow. Mimo wszystko caly czas mam watpliwosci. Na dodatek pojawil sie u mnie bialy lepki sluz z grudkami. Czytam wiele odpowiedzo na podobne pytania natomiast opinie sa podzielone. Na prawde nie wiem co robic. Myslicie ze mimo zapewnien chlopaka moglo dojsc do zaplodnienia? Bardzo sie stresuje wiec prosze o normalne odpowoedzi ktore pomoglyby mi sie jakos uspokoic badz po prostu uswiadomic co sie dzieje.

Gość gość
taki śluz to jest grzybica a nie ciąża

Gość gość
Nie odpowiadajcie tej kretynce, ona juz czwarty taki emat dzisiaj zaklada, wszyscy jej mowia ze ma syfa a gowniara nie wierzy i mysli ze to ciaza:O

Gość gość
dziewczynko już zakłądałaś taki sam temat dzisiaj. Ile Ty masz lat?

Gość gość
moja siostra też tak miała, poszła do lekarza i niestety - grzybica. Natomiast taki śluz nie występuje w czasie ciąży, więc to nie jest żaden objaw na nią wskazujący

Gość gość
mialam to samo tylko ze z tymwyjatkiem ze wtedy bylam w ciazy . Sluz z widocznymi grudkami i diagnoza mojego lekarza - grzybica pochwy. Dostalam leki i antybiotyki na prawie 2 tygodnie i teraz po problemie juz jest : )