Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ma ktoś sprzedać komplet roz.80 na chłopca

Polecane posty

Gość gość

eleganckie spodnie lub spodenki,koszula z krótkim rękawem i sweterek?

Gość gość
chcesz do chrztu?

Gość gość
Tak, do chrztu. Podoba mi się ten komplet http://www.hm.com/pl/product/13223 ale już nie jest niestety dostępny. Garniturki mi się nie podobają, w sklepach stacjonarnych jak i w necie nic nie mogę znaleźć ciekawego.

Gość gość
up

To może coś sama skompletuj, teraz na wyprzedażach można coś fajnego kupić . JA kupiłam dla synka na imprezę _ jasnoniebieską koszulę w Reserved, spodnie granatowe w Zarze , sweterek granat w Sh, a muszka w sh za 1zł- i zestaw taki że na później można chodzić a nie na raz

Gość mamuska:)
chciałam Ci jeszcze wysłać link do spodni i sweterka ale wyskakuje spam...j****e kafe:/

te spodnie z linku z h&m w paseczki takie mamy- są rewelacyjne, super sie zachowują po praniu i są bardzo praktyczne , służą jako spodenki a za chwilę masz spodnie

Gość gość
Dzięki mamuska:) Jakos chyba nie jestem dobra w wyszukiwaniu fajnych rzeczy:P Jeszcze tylko sweterek niebieski albo granatowy do tego i buty i mam swój zestaw:)

Gość gość
Będą pasować te spodnie allegro.pl/hm-spodnie-chinos-w-prazki-nowe-80-i3355828519.html do tego sweterka? allegro.pl/sweter-hm-80cm-jak-nowe-blizniaki-bliznieta-i3357496609.html A jak nie to jakie spodnie by do tego pasowały?