Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poplamiona

przebarwienia na skórze

Polecane posty

Gość poplamiona

od jakiegoś czasu zaobserwowałam takie ciemniejsze przebarwienia na czole w dwóch miejscach,niewiem co to moze być i jak się tego pozbyć ,moze ktoś tak miał i jak sie tego pozbyć?

Gość gość
to plamy starcze...no chyba, że jestes w ciązy to takie przebarwienia sie zdarzają w ciaży. Najlepiej idź do dermatologa który powie czy to zwykłe przebarwienia i np. możesz stosować na nie krem rozjaśniający przebarwienia czy coś innego

Gość poplamiona
no niewiem plamy starcze mam dopiero26 lat,w ciąży też nie jestem

Gość gość
oj ja tez mam i nabawiłam się ich w ciąży 10 lat temu ,opalając twarz nie smarując niczym ,a ginekolog mnie ostrzegała na samym początku ciąży w 6 tc że już mam plamy mam chronić twarz i nie posłuchałam i teraz jak sie opale zaraz wychodzą ,na czole z boku policzków ,smarowałam kiedyś kremem na przebarwienia Clarena Giga White ale pomógł na chwilę ,po z następnym opaleniem wyszly znowu ,ale nie zawsze smaruje sie kremami z filtrem czasami zapomnę ,nie mam czasu .

Gość poplamiona
no wiec moze to jest od słonca ,bo mam je od niedawna,ale myslici e ze krem rozjaśniający pomoże ,a polecicie jakiś,będę próbowac,prosze pomózcie:)

Gość gość
ja polecam flos-lek krem rozjaśniający przebarwienia. Nie jest drogi a róznice u mnie było widać juz po niecałych 3 tygodniach.

Gość poplamiona
dzieki bardzo napewno kupię bede próbowała sie tego pozbyć:)