Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam problem, ale zacznę od początku we wrześniu 2012 roku wzięłam po raz pierwszy tabletkę escapelle następnie 25 grudnia zdecydowałam się na wzięcie kolejnej tabletki. Niestety sytuacja znowu się powtórzyła i byłam zmuszona do ponownego przyjęcia tej tabletki, gdyz jeszcze nie jestem gotowa na dziecko. Tabletkę przyjęłam 10 godzin po stosunku, obecnie mija 1,5 tygodnia po przyjęciu tabletki, a okres mi się już trochę spóźnia i co mam w takiej sytuacji zrobić? Proszę o pomoc

Gość gość
Myśleć głową a nie pi...dą

Gość gość
te tabletki to burza hormonalna więc nic dziwnego , możesz nawet przez długi czas teraz mieć nieregularne miesiączki

Gość gość
do gość życzę ci abyś znalazł/znalazła się w podobnej sytuacji jak ja to może mnie zrozumiesz

Gość lato lato lato wszedzie :)
nie jestes w ciazy

Gość lato lato lato wszedzie :)
ale w jakiej sytuacji dziewczyno tez mam faceta tez bralam tabletke raz ... ale kuzde 3 razy ... nie chcesz dziecka to sie zabezpieczaj a nie teraz sie do kogos rzucasz i wymyslasz ze jestes w ciazy. Ile masz lat 17 ? bo dorosla osoba b y sobie na takie cos nie pozwolila. Nie chcesz dziecka zabezpieczaj sie a nie bzykasz sie a potem piszesz na kafe jak malolata POMOCY !!...