Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1256

1 spotkanie z dziewczyną

Polecane posty

Gość gość1256

Witam. Macie jakieś rady ? Wybieramy się na spacer z dziewczyną. Moja pierwsze indywidualne wyjście z dziewczyną :D Najgorzej jak się zablokuje ;/

Gość Beruthiel
Być sobą.

Gość gość
przygotuj sobie kilka tematów awaryjnych typu: -co robisz w wakacje, jedziesz gdzieś? (i tu rozmowa o przyszłych wakacjach i fajnych przeżyciach z poprzednich lat) -pogadajcie o czymś co wspólnie znacie, nie wiem ile masz lat, może chodzicie do tej samej szkoły? -zaproponuj skoczyć na jakaś kawkę albo lody, albo napić się czegoś

Gość gość
i nie mów za dużo na tematy, które nie interesują większości dziewczyn. Jak lubisz grać to ujmij to "czasem gram w wolne wieczory, z nudów, ale nie jest to moje ulubione zajęcie' serio kobity nie interesuje co zdobyłeś w jakiejś tam grze, albo że wyszła nowa konsola. No chyba, że wiesz, że ona też się tym interesuje. Nie pytaj czy gra na pierwszej randce ani nie zadawaj setki pytań typu: lubisz grać na konsolach? lubisz sport? co jest Twoja pasją? jakiej muzyki słuchasz? gdzie byłaś za granicą? czasem takie pytania mogą onieśmielić, dziewczyna może czuć się pod presją, jakby była na przesłuchaniu i musiała robić wszystkie te rzeczy by być godną rozmowy.