Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aagatka34

koleżanka i jej sześcioro dzieci, co wypada dać w prezencie?

Polecane posty

Gość gość
moze nie wiedziala ze jest.....

Gość gość
Jak k***a można nie wiedzieć? Nie róbcie z Polski ciemnogrodu.

Gość gość
można nie wiedziec ,że się jest w ciązy jeszcze życia nie znasz....

Gość gość
Wszystkie na forum takie idealne matki, żony, pracownice, kury domowe pouczają co robić, co nie robić co wypada a co nie ............

Gość gość
gość można nie wiedziec ,że się jest w ciązy jeszcze życia nie znasz.... ' no ja sobie tego nie mogę wyobrazić, ruchów nie czuła? brzucha nie miała?

Gość gość
gość "Jak k***a można nie wiedzieć? Nie róbcie z Polski ciemnogrodu." :D Polska jest ciemnogrodem :D i zacofanym, nic nie wartym kraikiem, z ktorego wszyscy w Europie sie nabijaja :P

Gość gość
i jak to w ciemnej Polsce bywa stary też się nie zorientował, że baba w ciąży

Gość gość
kup papersy, chusteczki, kosmetyki a dzieciakom dużo słodyczy i może jakieś owoce, bo pewnie nie mają na codzień

Gość gość
wiecie co, niech kazda z was pilnuje swojej wlasnej d**y, bo jak rzad uchwali ustawe (z racji nizu demograficznego) o zdelegalizowaniu w Polsce wszelkiej antykoncepcji, to bedziecie same tak jak ta kobieta. Co mnie juz w tym kraju nic nie zdziwi, po tym jak wszedl obowiazek dla pieszych noszenia kamizelek odblaskowych po zmroku... Ja mam jedno dziecko I zaluje, ze nie moge miec wiecej I podziwiam ta kobiete za odwage, a moze slaba swiadomosc, nie wiem. W kazdym razie kiedy szanowni obywatele w Polsce beda pilnowac swoich d*p a nie czyis?....

Gość gość
sześcioro dzieci i żyją biednie, jakie te baby to p**********e, dają sobie zrobić po tyle dzieci, a co do tego, że mąż ciapa, widocznie nie, umie huja wkładać i to celnie. Najgorzej jak dwoje idiotów sie dobierze do siebie i nap******i dzieci.

Gość gość
mieszkam za granica I powiem tyle Polska nie jest zacofanym ciemnogrodem, tylko teraz idzie w tym kierunku. Podczas, gdy my za komuny mieszkalismy w gierkowskich blokach, z biezaca woda, ciepla I zimna, prysznicami, toaletami w domu, z oknami z podwojnymi szybami. W UK ludzie wychodzili do toalet na dwor, bo malo kto je mial w domach, czesto mieli je w ogrodkach, podwojne krany do dzisiaj kroluja..., podwojne szyby dopiero teraz sie pojawiaja, tj I ocieplanie budynkow. Tez wierzylam I dalam sobie wmowic ta propaganda ze Polska to zacofanie, jak wyjechalam za granice, pomieszkalam w paru krajach Europy zachodniej to zobaczylam ten "rozwoj" I "nowoczesnosc"...

Gość gość
Dzieci natrzaskac to żadna sztuka ;)

Gość gość
nie wiem z czego robicie sensacje, za granica ludzie maja I po wiecej dzieci I jakos nikt ich nie wyzywa, wszyscy pomagaja, panstwo pomaga, sa przedszkola, zlobki, kobieta nie musi biedowac I zebrac, albo byc prostytutka, zeby dziecko mialo jeden cieply posilek. To w Polsce jest tak chore wszystko, ten kraj nie jest zacofany, jest poprostu prymitywny emocjonalnie, tutaj przezyja tylko szczury w ludzkim wydaniu.... I ciezki bedzie ich los za 20 lat....

Gość gość
gościu wyżej, ależ ty p**********y, rodzić nei mając pieniedzy, do tego rodzić i mieć zap*****l na lata, a spieprzaj, huj z krajem

Gość gość
podeślij koleżance innego chlopa to jej kolejne dorobi bo męza zamęczy, ale wytrzymała królica, ty;le ciąz, te baby to są nie do z******ia

Gość gość
no jak pisalam zrobili z was szczury kanalowe, co powoli wszystko dookola zagryza I nie ostanie sie nic I nikt, prymitywizm emocjonalny...

Gość gość
A państwo skąd ma barać na to kasę? Wydrukować? Przecież, te matki polki w większości nie pracują i nie płacą podatków, a tatusiowie też często robią na czarno albo siedzą za granicą i płacą podatki tam.

a ja wcale nie wspolczuje debilom,co dzieci nar***ają, bo miłością to tego nie można nazwać:D

Gość aagatka34
dziękuję za rady:) pozdrawiam

Gość gość
Prezerwatywy jej kup.

Gość gość
I co postanowiłaś? Co dasz koleżance?

Gość aagatka34
już byłam w odwiedzinach,kupiłam tak jak radziłyście,oliwke,płyn do kąpieli,chusteczki nawilżające,pieluszki i dwie pary bodziaków:) no i dla pozostałych po czekoladzie..bardzo się ucieszyła:)jeszcze raz dzięki za pomysły