Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otyła atrakcyjna

jakos nie mam kompleksów

Polecane posty

Gość otyła atrakcyjna

Waże ok 95 kg i dumna z tego powodu nie jestem ale tez jakos nie mam większych kompleksów gdyz uważam sie za osobę miłą,mądrą,pogodną i pomimo swojej nadwagi dosyc atrakcyjną,Zawsze też o dziwo miałam wieksze powodzenie u facetów niż moje chude koleżanki,byc moze dlatego tez ze mam duzy i ładny biust.Jakoś nie czuję sie ociężała ani chora jak to sie wmawia ludziom otyłym,potrafie tanczyć,nie mam problemów z poruszaniem się,nie pocę sie równiez szczególnie ani nie dostaję zadyszki kiedy się zmęczę..Z przerażeniem patrzę na moją siostrę która jest kobietą chudą ładną z natury ale desperacko stara sie przypodobać męzczyznom doczepiając sobie sztuczne włosy,rzęsy i paznokcie,do tego ostro się maluje i nosi super krótkie obcisłe kiecki i spodnie a i tak po raz kolejny facet ja opuscił.Ode mnie jakos męzczyzni nigdy nie chcieli odchodzić mimo ze nikogo nie trzymałam przy sobie na siłe,nie byłam zazdrosna ani nie zabiegałam o nich.Probowałam róznych diet ale jakos marnie mi to szło więc dałam sobie spokoj,teraz myslę zeby jesc mniej słodyczy i wiecej warzyw,owoców i gotowanego miesa ale nie zamierzam robić niczego na siłe.Czy wszystko ze mną w porządku jesli mam poczucie własnej wartosci i postzregam sie jako osobe atrakcyjną nie tylko w sensie fizycznym skoro inne kobiety ,o wiele szczuplejsze ciągle płaczą nad sobą ze są grube i katują się róznymi cwiczeniami i dietami,spędzają pól zycia na siłowniach,a mi dobrze z samą sobą?

Gość gość
Nie powinnaś jeść słodyczy w ogóle. Mamy naukowe dowody (i to uhonorowane Nagrodą Nobla) na to, że sacharoza nie tylko silnie uzależnia, ale też długofalowo spożywana jest przyczyną wielu groźnych chorób, w tym nowotworów. Osobom, które nie potrafią wyobrazić sobie życia bez wszędobylskiej sacharozy polecam opartą na autentycznych doświadczeniach książkę "Cukrowy Detoks": http://www.akademiawitalnosci.pl/cukrowy-detoks/

Gość gość
Poczekaj jak zaczniesz chorować,grube nie jest piękne

Gość gość
Jedzenie nie powinno być celem życia :)

Gość gość
Nie masz sie czym chwalic lepiej wez sie za siebie bo za kilka lat bedziesz plakac