Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry wózek

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pytanie puszkuję wózka na porę zimową i mam ogromny problem z wyborem.Po przeczytaniu tak różnych komentarzy dotyczących zalet i wad nadal nie wiem jaki wybrać produkt.Wiem ,że nie istnieje ideał .Na razie wiem ,że lepsze są te z pompowanymi kołami i najlepiej koła żeby były duże z przodu i tyłu bo inaczej ciężko pchać taki wózek gdyby spadł śnieg. Interesuje mnie wózek lekki ponieważ mieszkam w bloku będą musiała go wynosić po schodach.Taki żeby zmieścił się w bagażniku i oczywiście w miarę przystępna cena też były baby mile widziana.Czy ktoś może mi coś poradzić?

Gość mamuska:)
Poczytaj sobie tutaj na forum opinie o Graco Symbio:)Dziewczyny bardzo sobie chwalą i ja też jestem mega zadowolona...ostatnio jest szał na te wózki:)Wiadomo są i przeciwnicy,ale nie wiem do czego się doczepiają.Duża gondola(jedna z njawiększych na rynku),pompowane tyle koła,dobrze skrętne,bardzo lekki wózek,w bagażniku zajmuje malutko miejsca. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4701431 poczytaj sobie te ostatnie opinie,bo są świeże:)

Gość Anutkaaaaaaaaaaa
Wszystko ładnie pięknie w tym wózku Graco Symbio ale czy któraś z was używała go właśnie w zimę i na nierównych drogach??

Gość mamuska:)
Moja siostra urodziła późną jesienią i sobie chwaliła bardzo wózeczek Graco:)Ja jej synka w nim również woziłam i prowadziło się super...po nierównych chodnikach również:)Wypróbowałam go zimą i dla swojej córki kupiłam go bez zastanowienia:)Do tego prezentuje się bardzo dobrze.

Gość Anutkaaaaaaaaaaa
Ja mieszkam na wsi i właśnie mam wózek z takimi kółkami - przyznam , że po równych drogach idealnie się go prowadzi ale po śniegu i właśnie polnych drogach MASAKRA ;/