Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 111111

Seks

Polecane posty

Gość 111111

Hej. Otóż mam problem, i proszę nie jeździjcie po mnie, że jestem głupia, że trzeba ponosić konsekwencje za to co się robi, że jestem nieodpowiedzialna itd. Pisze tutaj gdyż spóźnia mi się 8 dni okres... Współżyłam z chłopakiem i zazwyczaj on używał prezerwatyw. Ood 2 miesięcy kochamy się bez. Miesiąc temu wszystko było ok, okres spóźnił się tylko 2 dni. Dodam jeszcze, że w tym miesiącu gdy raz się kochaliśmy w prezerwatywie ona nam pękła, lecz chłopak nie miał jeszcze wytrysku i ją wyjął. Oraz przy stosunku przerywanym on wyciąga zawsze na czas i potem nie kochamy się drugi raz. Czy może mi ktoś powiedzieć, czy jest duże prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży? Test zrobię tylko poczekam jeszcze z tydzień. Dodam, że byłam w tym miesiącu lekko przeziębiona, katar, kaszel, ale nie brałam antybiotyku. Również zaczęłam jeździć na rowerze i schudłam 1 kg..

Gość gość
Nie potrzeba wytrysku żeby zajść w ciąże bo i przed wydziela się z penisa wydzielina która zawiera plemniki i może zapłodnić. Nikt Ci tu szans na ciąże nie oceni, zrób test albo idź go lekarza to się upewnisz.

Gość 111111
Wiem, że wydobywa sie płyn w którym są plemniki, tylko niektórzy mówią, że nie sa zdolne do zapłodnienia

Gość gość
no ja o tym pierwsze słyszę że nie są zdolne do zapłodnienia ale może się mylę, jak dla mnie to po prostu ryzykowałaś, zrób test i tyle, jak jesteś w ciązy to i tak nic już nie zmienisz