Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian26

Jestem nieszczesliwy

Polecane posty

Gość Adrian26

Witam! Mam 26 lat i mieszkam w Niemczech.Mam dobrze platna prace.Niedawno dostalem po babci w spadku ogromna ilosc pieniedzy.Nie chce sie wychwalac czy cos w tym stylu,ale jestem w miare przystojny i wiem ,ze podobam sie dziewczynom.Mam kolegow z ktorymi chodze czasem na imprezy czy gdzies na miasto.Mialem kiedys dziewczyne bylem z nia 3 lata ,ale rozstalem sie z nia wtedy jeszcze mieszkalismy w Polsce nie mialem pracy nie mialem pieniedzy i przewaznie o to byly klotnie.Gdyby teraz sie dowiedziala jak wyglada moja sytuacja to na pieszo by przyszla do Niemiec.Na pierwszy rzut oka wydaje sie,ze mam wszystko i wiele osob mi tego zazdrosci,ale ja nie jestem szczesliwy.Nie wiem co sie ze mna dzieje,nic mnie nie cieszy.Jednak prawda jest to,ze pieniadze szczescia nie daja.Nie mam pojecia co jest tego przyczyna.Prosilbym o jakas opinie na moj temat.Z gory dziekuje

Gość gość
pieniadze szczescia nie daja ale ich brak tez nie przyczyna w ogole tkwi w zyciu malo kto jest tak naprawde szczesliwy, czesc udaje, czesc sobie to wmawia chwilowe szczescie daje milosc

Gość facet wyluzuj wolałbyś
harować w biedronce, nie mieć pieniędzy na nic i dowiedzieć się że masz raka płuc od jarania najtańszych petów? wszyscy k***a tylko narzekają

Gość brzózzka.
brak ci dziewuchy po prostu i musisz na ręcznym jeźdźić

Gość gość
może masz po prostu depresje, znajdź jakieś hobby zainteresowanie

Gość Adrian26
Kiedys nie mialem pracy nie mialem grosza i myslalem ze tylko pieniadze daja szczescie.Miec luksusowy samochod,wyjsc sobie i kupic co sie chce myslalem ,ze to wlasnie sprawia ze czlowiek jest szczesliwy,ale tak nie jest.Wiem,ze ludzie nie maja pracy nie maja pieniedzy na zycie ledwo daja rede,ale ja nic nie poradze na to ze nic mnie nie cieszy.Moze brakuje mi prawdziwej milosci?wiem,ze grzesze tym co pisze bo prawie kazdy by chcialbyc na moim miejscu,ale ja nic na to nie poradze.

Gość chcialabym raka:o
szczescie daje: "pogon za króliczkiem" niektorym cale zycie sie wydaje ze pieniadze daja szescie i zbieraja te banknociki, całe zycie sie dorabiaja i to ich motywuje potem "na szczycie" nie ma juz nic, okazuje sie ze to nie to i zycie traci sens faceci przed*piaja ta kase na dziewki i alkohol po co bog stworzyl trawke, koke, alkohol? zeby sie ubrzdyngolić i zapomniec o tym marnym przykrym i nudnym swiecie do takich wniosków dochodza 80 latkowie niestety niektorzy mieli pecha przekonac sie o tym wczesniej 🖐️

Gość gość
Większość ludzi jest nieszczęśliwa....Brakuje Tobie zapewne bliskiej osoby, sensu życia, wiary....szukaj aż znajdziesz i Twój los się odmieni.....też tak kiedyś miałam, przez wiele lat ....teraz trochę żałuję, że poddałam się temu.

Myślisz, że forsa ci załatwi kluczyk do złotych raju bram? tymczasem może się okazać, że w raju jesteś sam...

Gość singiel bo nie album
Ale ze mnie ciota, pomyslec ze tez sie zalilem na jakims forum dla studentek :/