Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alla19173

MATURA moja udręka

Polecane posty

Gość alla19173

Czesc, w tym roku skończyłam szkołe średnią ale do matury nie podchodziłam. Ponieważ nauczyciele mnie nie chcieli dopuścic ,bo sie słabo ucze. Ale bardzo bym chciała zdac. Mam naprawde problem ,bo w naucze mi nigdy nie szło zawsze miałam problem , zawsze sie starałam przykładac, aż wręcz powiem że się kułam, ale i tak słaba jestem. Chcę żebyście mi doradzi co ja mam robic. Bo juz sobie z tym nie radze.

Gość gość
Pójdź do szkoły policealnej lub zrób kurs zawodowy. Nie kazdy musi iść na studia, a jeśli miałaś tak duże problemy w liceum, to jaki ma sens iść na studia.... http://www.niesmiali-forum.waw.pl/

Gość alla19173
nie chce iść na studia. Ja tylko chce mieć ta maturę. mam 19 lat może później będę mądrzejsza to dopiero może. Teraz chce zrobić maturę dopóki coś pamiętam jestem młoda i mogę ,bo za para lat to nie wiem co mnie czeka.

Gość alla19173
a co to za strona którą mi podałaś?

Gość gość
słabo się uczysz tj. miałaś jakieś jedynki na koniec?

Gość alla19173
nigdy nie miałam jedynki na koniec nie raz zagrożenie ale zawsze poprawiłam. Najcześciej to moje oceny były 2 i 3.

Gość asia4680
Pierwsze słyszę, żeby ktoś nie był dopuszczony do matury dlatego, że ma słabe oceny, chociaż nie ma żadnego zagrożenia. Jesteś pewna, że dobrze zrozumiałaś swoją sytuację w szkole?

Gość top stop
złóż papiery w szkole na najbliższy termin majowy - nie mają prawa Ci odmówić. Jesteś dorosła a oni łaski nie robią. Normalnie przystąpisz do egzaminu. Już teraz nie mieli prawa Cię nie dopuścić.

Gość top stop
spytaj się we wrześniu do kiedy złożyć papiery i zacznij się uczyć :)

Gość Marta8888
matura