Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

STALKER?

Polecane posty

Gość gość

WITAM!dostałąm dwa smsy, w odstępie około 2 tyg., które "opisywały" niejako moją sytuację. Pierwsze co, wpisałam nr z którego mi wysłano wiadomośc w google i na jednej ze stron były 2 informacje zawarte przez dwie różne osoby- ze to stalker, ze dzwoni, wysyła obraźkiwe smsy. Smsy są z internetu- tyle ze podany jest nr telefonu w nadawcy. Tyle ze to co ON napisał idealnie opisuje moja sytuacje, to jakoby ostrzeżenie.Zastanawiam sie,cz to przypadek, czyjś glupi zart (wpisuja obojetnie jaki nr i wysyła głupty, zawsze cos sie tam moze zgadzac).Zaznaczę,ze mam ponad 30-tke, wiec tego typu sytuacje są mi obce, dla mnie to domena 16-latków.Ktos cos doradzi?

Gość gość
Ktoś znajomy o tobie pamięta ;) bawi się i zgaduje. Ignoruj.

Gość gość
Myśle,ze nie mam takich znajomych, poza tym te smsy nie sa jjakies WREDNE w stosunku do mnie, stanowią bardzije ostrzeżenie, ktos pisze co mam zorbic (akurat sytuacja stanowi idealne odicie mojej osobistej).zastanawia mnie jednak czy to przypadek, skoro własnie ten nr znalazłam w opisie nr na stronie jako stalker itd (to co pisałam wyżej)

Gość gość
Ktoś zgaduje. Nie przejmuj się. Mało to jest na świecie psycholi? Znasz może kogoś jebnietego i nawet nie wiesz jak jest jebniety / jebnieta.

Gość gość
A jest jakas możliwośc aby sprawdzic nr tel. który jest podany przy smsie,zdobyc jakiekolwiek informacje? chociaz to pewnie nr na karte wiec to i tak nic nie da

Gość gość
mozesz podac ten numer?

Gość gość
a co z nim zrobisz?troche sie obawiam podawac takie info na forum

Gość gość
Zignoruj to.

Gość gość
w sensie, ze chce poczytac o nim na necie :) albo nie wiem, link do tematu gdzie ludzie o tym pisza? bo jestem ciekawa co wysyla i w ogole o co z tym typem chodzi. bo to chore jest i przerazajace z deczka

Gość gość
tam nic szczególnego ni ebyło napisane; to jest po prostu strona na której wpisuje sie nr tel. i jesli ktos wcześniej umieścił info o tym nr (tak jak ja to teraz mogłabym zrobic) to można przezytac. I było jedno zdanie dosłownie z kwietnia, gdzi ektos napisał: " z tego nr wysyłane sa obraźliwe smsy i dzwoni stalker", w maju ktos skopiował ten sam wpis i dodał ze do niego tez dzwoni.Nic wiecej.dlatego cięzko mi uwierzyc w teorie ze to jakis mój znajomy, raczej jakis młody po..j.b, któremu sie nudzi.Z drugiej strony, tak jak wczesniej pisałam,sms do mnie "haczy" o moje dziecko (imie nie jest podane, płec tak) i sytuacje osobistą, dlatego yo troche dziwne.

Gość gość
ahhh, rozumiem teraz! hmm, jesli masz mozliwosc - zablokuj ten numer. jesli nie, to po prostu to olej. dziwna sprawa

Gość gość
Dziwne. Nie brakuje popierdolencow.

Gość gość
P******iec?

Gość gość
Hej, znowu dzisiaj dostałam dwa smsy :( I znowu ich treść nakłada sie na rzeczywistość. Niech ktos mi podpowie, jak odnaleźć nadawce? :/

Gość Marlena070
Hej ja mam pytanie, jak można wysłać SMS z nadawcą "SMS" zamiast numeru? Dostałam SMS-a widać że ktoś mnie zna, a w nadawcy, tam gdzie normalnie pojawia się np. imię kogoś kogo mam zapisanego w telefonie pojawił się nadawca "SMS" co to jest w ogól???

Gość gość
jesli to sms z internetu to ktos wpisał nazwa "sms" tam gdzie jest imie lub numer telefonu- tak mi sie wydaje.

Gość gość
uppp?