Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika Krakowianka288

Nowa marka ciuchów rewelacja

Polecane posty

Gość Monika Krakowianka288

Mieszkam od roku w Krakowie i można powiedzieć, że jestem już krakowianką. Byłam w teatrze i raz w tygodniu jem w McDonaldzie oraz w Kafe Heaven. Ostatnio moja kumpela ze studiów (prawo na Uniwersytecie Jagielońskim) miała piękną sukienkę marki Reserved. Powiedziała, że to są limitowane ciuchy, bardzo drogie i prawie nieosiągalne w Polsce. Czy wiecie może gdzie można je kupić???? oddam każde pieniądze.

Gość gość
hahahha !!! oddawaj kase !!! Mowie Ci mozna kupic wszedzie, w kazdej galerii.. 1500 zl chce

Gość Monika Krakowianka 2999
Ja rozumiem, ze to droga marka ale 1500 zł za sukienkę to troszkę dużo, ja jestem dobrą studentką i mam stypendium na prawie na UJ w Krakowie, ale ten Reserved to jakiś mega znany projektant chyba skoro tyle to kosztuje

Gość gość
oj bardzo drogi projektant same gwiazdy go maja, za pare lat uzbierasz na sukienke

Gość Monika Krakowianka 2999
Nie muszę czekać wiele lat bo ja studiuję prawo po którym się dużo zarabia moja koleżanka co skończyła prawo i jest prawnikiem zarabia 1200 zł za godzinę czyli mogłaby mieć taką sukienkę za trochę ponad godzinę, ale liczy się wiedza i studia. W moim przypadku UJ w Krakowie.

Gość gość
Genialne :)

Gość kaśka pelaśka
no prosze na innym topiku pisze ,że konczy studia a tu ze mieszka rok w Krakowie.Z jakiej ty wiochy jestes :D skoro piszesz na kazdym topiku co innego.A wiem gimnazjalistka co ma szlaban na wychodzenie za zle swiadectwo wymysla na kafe

Gość Monika Krakowianka2888
Kaśka przyznałaś się na forum w innym internecie, że studiujesz psychologię co zresztą jest żenadą bo wszyscy na prawie się z Was śmieją bo prawo jest trudniejsze i można pracować w sądzie gdzie się dużo zarabia i się jest ważną osobą która reprezentuje prawo i instytucje reprezentujące prawo z całym majestatem prawa. Dlatego nie wypowiadaj się skoro nie szanujesz innych ludzi, którym się w życiu powiodło.

Gość kaśka pelaśka
:D:D dzieciaku naucz sie czytac ze zrozumieniem napisalam ze ty powinnas jeszcze psychologie studiowac :D ja mam 57 lat.Studentka prawa co nie umie czytac ze zrozumieniem :D Aha juz wiem ty pewnie na UJ studiujesz na wydziale konserwacji powierzchni płaskich :D

Gość kaśka pelaśka
przyznalas sie na forum w innym INTERNECIE huhahahahahahaha no na studente prawa bardzo bystre :D 01.07.13 [zgłoś do usunięcia] kaśka pelaśka Aha i jeszcze jedno jak się studiuję wymagające kierunki to Dziennie a nie zaocznie no chyba że nie ma się kasy lub słabo maturę się zdało. I trochę pokory Monika Krakowianka288 bo nie Ty jedna studiujesz i tak naprawdę nie wiesz co Ci życie przyniesie a planów to można mieć dużo ale co z tego wyjdzie to los pokarze. Chyba zrozumiałaś co chciałam Ci powiedzieć jak nie to zacznij studiować psychologię bo tacy ludzie jak Ty co ,,,srają wyżej jak d**ę mają,, często płaczą. Tylko do kogo ja pisze do gimgowna ,zal moich palcow

Gość Monika Krakowianka 288
Wróciłam właśnie z rynku w Krakowie, gdzie studiuję prawo na Uniwersytecie Jagielońskim w Krakowie na wydziale prawa i chciałam powiedzieć, że w naszym mieście gdzie od roku ponad mieszkam i studiuję jest piękna pogoda. Rozmawiałam z jednym japończykiem po angielsku bo on się pytał gdzie jest Wawel a ja mu powiedziałam po angielsku, że "wawel is in Kraków" i on poszedł. Chciałam powiedzieć, że jestem na etapie studiowania różnych ustaw o prawie ale to trochę za trudny temat na takie forum, bardziej specjalistyczne dla prawników prędzej, dlatego tylko pozdrawiam.

Gość gość
o k***a! normalnie aż się zeszczałam ze śmiechu jakie wyuczone te kafeterianki hahahahahah samozwańcze studentki z psiej budy

Gość Apostollarr
Przyznaje 5/10 za "Kafe Heaven"no i samo meritum tematu tj sukienkę rzeczonej firmy. Przesadziłaś troszkę z tym, że po prawie się dużo zarabia. Naprawdę uwierz, że zależy gdzie bo, że "wszędzie"to już mit.

Gość nieskomputeryzowana
przeciez ona jaja sobie robi. ludzie :O dobre, dobre! :D

Niestety albo wręcz bodajże muszę stwierdzić z całą pewnością i stanowczością również, że niektóre wypowiedzi zalatują zazdrością i zawiścią wobec mojej skromnej osoby. Nie jestem tutaj po to, żeby ktoś sobie pomyślał, że zamiast studiować prawo po czym będę zarabiała dużo i miała ambicję i plany siedzę tutaj i piszę skoro najważniejsze są studia i wiadomo jaki jest poziom wysoki na UJ w Krakowie zresztą. Dlatego doceńcie to ze mam dla Was czas bo za kilka lat taka rozmowa ze mną będzie Was kosztowała dużo pieniędzy jeśli w ogóle znajdę czas zresztą.

Gość Apostollarr
No to chyba jasne,że temat wymyślony jako prowo. Dlatego pozwoliłem sobie na prywatny werdykt w tej kwestii.Niemniej nie wziął się z powietrza. Coraz więcej jest takich osób szczególnie na studiach powszechne uznawanych za "elitarne"[to określenie wymyślił, rzecz jasna,totalny idiota, choć posługiwać się nim zaczynają już niemalże wszyscy]. Ich charakterystyczne nieobycie a czasem nawet skłonność to przekręcania pewnych terminów i określeń to swoisty znak rozpoznawczy.Błędy i pomyłki zdarzają się każdemu. Nie każdemu jednak kto uważa się za kogoś z "elity"zdarza się popełniać takich błędów aż tyle co takim osobom i to jest zabawne.

Zapewne wszyscy wiedzą o tym, że najtrudniej w Krakowie dostać się na wydział prawa gdzie studiuje się prawo i różne przepisy dotyczące tego właśnie prawa jak mówiłam powyżej. Również na tym forum jest dużo zazdrośników i wszelkiej maści osób podejrzanych o usiłowanie ubliżenia mi z powodu tego, że jestem kim jestem czyli że mam przed sobą przyszłość bo po prawie wszędzie mnie przyjmą z otwartymi ramionami zwłaszcza po UJ w Krakowie.

Gość gość
Apo, ale autorka kolo UJotu pewnie nawet nie przechodzila :P