Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrapraca33

Profesjonalne pisanie prac dyplomowych

Polecane posty

Gość dobrapraca33

Doktor nauk ekonomicznych, renomowanej polskiej uczelni, obecnie analityk finansowy banku, zaprasza na korepetycje, w ramach których udzielę pomocy przy pisaniu Twojej własnej, indywidualnej pracy magisterskiej, licencjackiej, czy zaliczeniowo - semestralnej. Pracę możemy pisać również na zasadach e-learningu. Zakres mojej wiedzy i zainteresowań to szeroko rozumiana ekonomia i handel zagraniczny, rynek finansowy i jego mechanizmy, finanse przedsiębiorstw, źródła finansowania, międzynarodowe stosunki gospodarcze, analiza ekonomiczna i finansowa, bankowość komercyjna i centralna, rachunkowość finansowa, bankowa, zarządcza, audyt i controlling. To co ważne, pomagam pisać jedynie prace dyplomowe na tematy, z których czuje się ekspertem i z dziedzin, z których mam solidną, praktyczną i teoretyczną wiedzę, a nie jedynie wybiórcze informacje. Prace będziemy pisać na bazie najnowszej literatury, do której mam nieograniczony dostęp oraz materiałów empirycznych, które zdobywam od przedsiębiorstw wykorzystując swoje znajomości i stanowisko jakie zajmuje. Proszę o kontakt w celu ustalenia wszelkich konkretnych warunków, aby przyśpieszyć realizację projektu – należy w pierwszym mailu podać temat oraz oczekiwany termin realizacji. Uczciwa, rzetelna, solidna współpraca do momentu obrony, do każdej pracy dołączam wynik skanu programem antyplagiat. Doświadczenie: Staż w MF, Studia Doktoranckie, 6 letnie doświadczenie w bankowości, kilkadziesiąt napisanych prac i artykułów badawczych (m. in. dla Bank i Kredyt) Tomasz Romanowski dobrapraca33@o2.pl

Gość verte
Jeśli chodzi o pisanie prac magisterskich to ja zdecydowanie polecam portal www.redaktor-online.pl . Tutaj znalazłam człowieka na doktoracie, który się mega szybko uwinął z moją pracą i dostałam piątkę, więc...:-)) Bezproblemowy kontakt przez czat, system z ratalnymi płatnościami za pracę, system ocenianiania pisarzy...fajnie pomyślana stronka.

Gość Krzysiek29698
Od kilku lat pomagam w pisaniu solidnych i rzetelnych prac dyplomowych na tematy: - EKONOMIA - HANDEL ZAGRANICZNY - FINANSE - BANKOWOŚĆ - PRACE INŻYNIERSKIE Jestem czasowy i solidny. Każdego zainteresowanego proszę o kontakt: e-mail: krzycho1127@wp.pl tel: 507235653

Gość gość przelotem samolotem
dzieki ale moja praca dyplomowa niestety nie jest z branzy :classic_cool:

Gość Jotpeg
Ja korzystałem z zespoły sprawdzonych pomocników, wszyscy z wyższym wykształceniem. Zawsze spisywali się bardzo dobrze. Co najważniejsze dla mnie, zawsze realizowali wszystko na czas. Nawet wtedy, kiedy termin był naprawdę ekspresowy. Sprawdźcie sami na http://www.redagowanie-sos.pl :)

Gość Studentka93a
Jak profesjonalne pisanie prac dyplomowych (i innych), to ja polecam inną firmę: http://twoja-edukacja.prv.pl/ Bez plagiatów, dotrzymywanie terminu z umowy. Podoba mi się też kreatywność redaktorów - bo student nie zawsze ma taki polot ;)

Gość gość
Poszukuję kogoś kto pisze takie pracę, Wiem że to dziwne i sama nie wierzę, że to piszę ale nie mam wyjścia. Kończę podyplomówkę i urodziłam 3 tyg.temu. Nie ma szans żebym teraz coś stworzyła.

Gość gość
Tak z ciekawości spytam , ile taka praca podyplomowa powinna mieć stron , ..tyle co licencjacka , czy mniej .

Gość gość
Ile kosztuje napisanie takiej pracy na podyplomowe studia 30 stron?

Gość gosc

polecam, bo korzystałam www.episanie.com.pl 

Gość gość

Na stronie www.redaktor-online.pl znajdziesz spore grono redaktorów, którzy zajmują się pisaniem różnych treści więc myślę, że jeśli tam zajrzysz to pewnie znajdzie się jakaś sensowna propozycja. Może tam sobie sprawdzaj oferty.

Gość gość

Ja również polecam redaktora pisali dla mnie już dwie prace na zaliczenie i nigdy nie było problemów z temminem i treścią. 

Gość gość

Zajrzyj do oferty redaktor-online.pl – zamawiałem tam pracę zaliczeniowe w trakcie studiów geologicznych i naprawdę jestem zadowolony z tego co otrzymywałem, myślę że warto.

Gość gość

Ja również mogę polecić redaktora już dwie prace mi pisali i jestem zadowolony 

Gość Krzysztof

Myślę, że dobrze będzie zajrzeć na redaktor-online.pl. Korzystałem już kilka razy i w sumie w każdym przypadku mimo, że tematy nie były proste to prace były na niezłym poziomie. Więc jak ktoś szuka takiej propozycji i oczekuje dobrej jakości to myślę, że tam będzie warto poszukać.