Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

9-letnia córeczka i jej problem

Polecane posty

Gość gość

hej mam problem z 9 letnia córka,mianowicie zaobserwowalam nieprzyjemny zapach wydzielajacy sie z jej miejsc intymnych,dzien w dzien po dniu jak idzie sie kapać to jej majteczki czy leginsy brzydko pachną.żadnego śluzu nie zaobserwowałam...dodam że córka jest zadbana,nie jest jakims brudasem. martwi mnie to bardzo ,nie chce zeby sie jej przykro zrobilo jak jej ktos znajomy cos powie(dzieci są szczere do bólu). nie bardzo wiem do jakiego lekarza sie mamy udać,a moze poprostu są na to jakieś inne sposoby? zeby tego uniknąć... bardzo prosze o pomoc

Gość gość
Zaprowadź ją do ginekologa dziecięcego.

Gość gość
A może po prostu najpierw skontroluj sposób w jaki się kąpie? Zamiast Ty, mama, najbliższa osobą z nią porozmawiać, to ją będziesz do lekarzy wozić? Myślisz, że taka wizyta nie wpłynie na jej delikatne uczucia? Co będzie dalej, jak się boisz tak małemu dziecku uwagi zwrócić i porozmawiać z nim?

Gość gość
A może popuszcza w majtki? Niewiem może spróbuj ja myć w mydelku dla dzieci albo do higieny intymnej

spokojnie, zakup w aptece lub w drogerii żel do higieny intymnej .W tym wieku bez obaw moze corka go stosowac podczas podmywania sie Zawiera kwas mlekowy ktory dezynfekuje rozne bakterie oraz skutecznie zapobiega brzydkim zapachom