Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sixa z uku

Czy w Anglii można za 500 funtów wynająć normalne mieszkanie.

Polecane posty

Gość sixa z uku

tzn nie w śmierdzącym szeregowcu ze szczurami tylko normalne mieszkanie w bloku tak jak to http://www.rightmove.co.uk/property-to-rent/property-38858107.html są to warunki porównywalne z warunkami jakie w polskich mieszkaniach są jednak cena zabójcza i czy za 500 funtow znajde coś normalnego w nowym budownictwie ale nie szeregowce ze szczurami bo tam wali moczem/

Gość gość
Nie.

Gość gość
co wynajmiesz w Polsce za 500zl?

Gość gość
nie przeliczaj funta na zł,za 700 f wynajmiesz domek na obrzeżach a w pl możesz sobie kupić trumnę najtańszą

Gość sixa z uku
owszem w polsce mieszkania są i droższe ale nikt tu nie wynajmuje nór ze szczurami jak w anglii które dawno powinny być wyburzone. a ja szukam normalnego mieszkania kawalerki za 500 funtów czy mam duże wymagania chce zyć jak człowiek

Gość gość
wg ciebie 2 bedrooms to kawalerka?

Gość edabrowska
Oczywiscie ze tak.np manchester.normalne dobre mieszkanka

Gość gość
od kiedy mieszkanie z salonem i dwiema sypialniami nazywa się kawalerką?????????????

Gość gość
angielski odpowiednik polskiej kawalerki to studioflat - a takie na pewno za 500 znajdziesz!

Gość gość
oczywiscie, ze tak, im dalej na polnoc tym taniej, im mniejsza miejscowosc tym taniej. znalezc mozna nawet piekny domek za 500-550, ale trzeba szukac, rowniez sporo mieszkan Anglicy wynajmuja nie przez agencje, ci co np przeprowadzaja sie do innego kraju, dom jest zadbany i tanszy.

Gość gość
ja tez mam domek za 550, parterowy z fajnymi duzym ogrodem wiec nie tylko flat znajdziesz za te kwote. MIeszkalam tez w apartamencie, super chata to byla itez cos ok 600 placilismy, niecale nawet.

Gość gość
750f 2 bedr.flat z grodem :P north london :D:P od 3 lat mam ten sam rent,wiec pewnie podniesie na 800 bo ostatnio cos wpominal.Ale i tak mi sie oplaca.Takie samo bez ogrodu znajoma ma 950f ;)

Gość hmmmmm11
950 za 2 bedroom w Londynie to jak za darmo, a za 400-500 to masz tu pokoj! 2 bedroom normalnie kosztuja od 1200/+...za sam czynsz rzecz jasna

Gość gość
My tez placimy niecaly tysiac za 2bedroom I to w 2 strefie. Wiec widac mozna miec niedrogie mieszkanie w Londynie.