Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katik1992

BIO SILICA uzywal ktoś ???

Polecane posty

Gość katik1992

witam slyszalam reklamę radiową na temat tego specyfiku, zastanawiam sie nad kupnem, jeśli ktoraś z Was używała i zauważyla efekty, proszę o odpowiedz:)

Gość katik1992
up

Gość maravedi
to jest ten jedwab do włosów? ;>

Gość gość
co za ignorancja.. siedzi przed netem, pada pytanie o bio silica i zamiast wyguglać co to jest, to lepiej wypalić z jedwabiem. eh, ludzie..

Gość bluunskowa
Ja teraz juz biore 2mc i powiem Wam ze rzeczywiscie paznokcie przestały mi się rozdwajać, i włosy troszkę wzmocniły. Polecam naprawde bo wiem i widze ze jest dobrze.

Gość bressa
I ja też używam, kupiłam ze względu na włosy, które stały się matowe i więcej ich zaczęło wypadać. Po miesiącu widziałam już różnicę. Przy okazji paznokcie stały się mocniejsze.

Gość kajjjjetanka
To rzeczywiscie szybko widzisz efekty. Ja tez postanowiłam zrobic sobie taka kuracje jeszcze teraz przed latem, bo jednak po zimie nie zawsze włosy zachowują sie tak jakbyśmy chciały.

Gość gość
a czy pomoże to na wypadające włosy po ciąży? Już jestem pół roku po porodzie a włosy mi ciągle wypadają

Gość majeniaa
Powinno pomóc mi pomogła, spróbuj, jest bardzo dobra, wiele osób ją chwali. Zawiera cystyne i dużo skrzypu polnego.

Gość gość
To tak naprawde jeden z lepszych suplementów. Ja uwazam ze najwazniejsza w tym wszystkim też jest systematyczność w przyjmowaniu. I tego powinnysmy sie trzymac.

Gość karadaa
Ja ją stosowałam prawie przez 3 miesiące, właśnie kończę kurację. Włosy moje ładnie błyszczą i nie wypadają , a paznokcie są mocniejsze.