Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociara123123

Sex z innym.

Polecane posty

Gość inna....
skoro są teraz wakacje może namów go na jakiś wyjazd we dwoje, trzymaj go za ręke obejmuj i staraj się być blisko niego, To odejdą ci myśli o jego bracie i będzie okey.

Gość kociara123123
Wyjazd odpada bo ma nową prace i nie dostanie wolnego. Bardzo go kocham i nie chcę stracic :(

Gość inna....
ja zbliżyłam się raz do brata mojego faceta.. i teraz wiem że był to naj większy błąd w moim życiu, było to na imprezie i trochę przesadziłam z alkocholem, następnego dnia powiedzieliśmy mu o tym.. po tem widziałam przez długi czas jak mu ciężko na mnie patrzeć a z bratem wogule nie gadał,dopiero po 2 mies. sie unormowało. wiemże był to naj większy błąd w moim żciu i żałuję tego, a też nie byłam pewna czy to jest to. teraz jesteśmy ze sobą 3 lata, nie dawno mi się oświadczył i teraz dopiero tak na prawdę wiem że dostaje od niego wszystko czego tak na prawde potrzebuje.. i nic lepszego nie ma od bycia z jednym facetem cały czas, miałam szybciej innych ale to nie było to. z moim straciłam dziewidztwo i cały czas jestem tylko z nim. i wystarcza mi to

Gość inna....
a próbowaliście sobie jakoś urozmaicić życie łużkowe? żeby ci się nie znudziło?

Gość kociara123123
Tak, były rożne próby, ale nie wiele udanych. up

Gość gość
też tak miałem i spróbowałem z inną,nic ciekawego nie polecam sprawdzać

Gość KOLOROWA...
kociara123123 skoro masz takie myśli, to uważąm, że jak nie spróbujesz, to już zawsze będą one siedzieć w Twojej głowie. Z drugiej strony nie ma nic gorszego niż zdradzić swojego faceta z jego bratem bądź przyjacielem. jeśli masz trochę godności w sobie, to odgoń te myśli od siebie. Twój facet jak sie dowie, to pewno bedzie wściekły na swojego brata, ale to są bracia, którzy wcześniej czy później się pogodzą , a Ty pozostaniesz dla nich zwykłą szmatą., Dojdą do wniosku, że dla jakiejś panienki- zwłaszcza takiej- nie warto ytracić brata. Obydowje nie będą cię chcieli znac.