Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociara123123

Sex z innym.

Polecane posty

Gość kociara123123

Witam. Mam do was pytanie, a właściwie nie wiem czy jest to normalne czy też nie. Od ponad dwóch lat spotykam się z moim obecnym partnerem, z nim też straciłam dziewictwo. Jednak czasami nachodzą mnie myśli jak to by było z innym spróbować. Dopóki to były tylko takie "koleżeńskie" przypuszczenie to nic, ale zaczęło mnie to martwić gdy zaczęłam się tak zastanawiać nad jego bratem (który jest jakieś 12 lat od niego starszy), ale ma świetny charakter. Jak sądzicie czy to kwestia wieku i szalejących hormonów? Jak sobie z tym radzić?

Gość kociara123123
Może i naturalne ale głupie się czuje, dużo czasu spędzamy z jego bratem . A te moje myśli są koszmarne. Jeszcze w przyszłym tygodniu mamy iśc z nim się napić to boję sie, że coś głupiego powiem :(

Gość kociara123123
up

Gość kociara123123
up

Gość kociara123123
ktoś się wypowie?

Gość polkikikiki
Raczej kwestia hormonów

Gość kociara123123
Tak. Kocham go bardzo i nigdy bym nie chciała go zostawić. Sex z nim mnie zadowala. Nie jest to spełnienie marzeń ale w końcu to ukochana osoba. Ale przerażają mnie te moje myśli. Kiedyś podejrzewałam u siebie nimfomanie, a teraz seksoholizm. Mam o wiele większe libido niż partner. Cop robić :(

Gość kociara123123
Za niedługo 19, więc hormony w pełni mi szaleją. Wiem, ze jestem młoda ale zdradzać chłopaka nie zamierzam.

bo nie masz prownania.dlatego jestem za tym,zeby wchodzic w powazne zwiazki majac juz swoje i lata doswiadczenie .tak ok.30-stki.

Gość kociara123123
Wiem, ze nie mam porównania i to mnie wewnętrznie boli. Ale nie mam zamiaru zrywać z moim partnerem, jakoś tak w miarę dobrze jesteśmy dobrani. Ale co ze stosunkami? Mimo iż jest on 4 lata starszy jakoś przy mnie nie wyrabia :( .

Gość gość
czarna79xxx bez obrazy ale kobieta koło 30 z bogatym bagazem doswiadczen nie jest za bardzo postrzegana jako osoba do zwiazku, spojrz na to co sie dzieje, to widac

wiec´´pociesz´´sie bo w zwiazkach wczesniej czy pozniej dochodzi do zdrady i jeszcze zdazysz miec seks z innym.

Gość kociara123123
czarna79xxx - ale nie chcę. Ludzie którzy zdradzają nie mają szacunku dla swoich partnerów. Więc po co im wgl związki ? Wolę tego uniknąć i w racjonalny sposób uspokoić moje popędy.

gosc 01:08 a facet to tak?oni moga wszystko a kobiety maja czekac na tego jedynego?a tak swoja droga to poprostu ludzka natura,czlowiek jest ciekawy i chce w tej dziedzinie zycia miec jakies doswiadczenie.zobacz co sie dzieje w zwiazkach,kiedy partnerzy sa dla sie pierwszymi partnerami lub jedno nich mialo tyko jednego partnera.same zdrady.a jesli chodzi o doswoadczenie,nie koniecznie trzeba sie spowiadac partnerowi ze swojego zycia seksualnego.to osobista sprawa.ktory facet sie wam przyzna,ze chodzil na dziwki?zaden a wiec w czym problem?

Gość kociara123123
Mój by się przyznał bo nasz związek jest wręcz do bólu szczery. Ponadto, chętnie bym poszła z nim do baru ze striptizem, nie mam nic przeciwko kobietom .

Gość kociara123123
Mój by się przyznał bo nasz związek jest wręcz do bólu szczery. Ponadto, chętnie bym poszła z nim do baru ze striptizem, nie mam nic przeciwko kobietom .

Gość kociara123123
Mój by mi powiedział, bo nasz zwiazek jest wręcz do bólu szczery. Ponadto nie miałabym nic przeciwko pójściu do baru ze striptizem. Lubie kobiety ;)

Gość kociara123123
O k***a, ale się spierdziałam :(

Gość olelelelelele
Podbijam bo ciekawy temat

Gość olelelelelele
up

Ja myślę że powinnaś z tym skończyć i przestać myśleć o tym. Nic dobrego z tego nie wyniknie a wręcz przeciwnie może się to obrócić przeciwko Tobie!! Chociaż jak na razie nic się nie stało ale czasem wystarczy chwila by emocje zrobiły swoje przeważnie przy Alkoholu dajemy się ponieść emocją. Tak więc najlepiej będzie jak może zajmiesz się czymś i nie będziesz miała czasu na takie rozmyślanie.

Gość kociara123123
Wiesz zawsze staram się napić tyle alkoholu by mieć nad sobą kontrole, nie upijam się . Zająć sie czymś można na chwilę, ale jak w sobotę będziemy u jego brat, mamy też tam nocować, wiec to będzie i tak krępujące.

Gość kociara123123
up

Gość inna....
ja mam coś podobnego, ale poradzę ci coś na to.. Spróbój przez jakiś czas spędzać dużo czasu z twoim facetem, i postaraj się o to żebyśćie nie jeżdzili to tego brata i staraj skupiać się tylko na tym co jest między wami.. Przez to wasz związek może się rozwalić..

Gość inna....
skoro są teraz wakacje może namów go na jakiś wyjazd we dwoje, trzymaj go za ręke obejmuj i staraj się być blisko niego, To odejdą ci myśli o jego bracie i będzie okey.

Gość kociara123123
Spędzam z chłopakiem codziennie po hm... minimum 5 godzin, jesteśmy ze soba bardzo blisko i wgl. Ale chcąc nie chcąc spędzamy dużo czasu też z jego bratem bo mojemu chłopakowi zepsuło się auto, a tmaten zna sie na mechanice. Załatwia wszystkie sprawy z nim związane, jeszcze temu mojemu swój samochód pożyczył , tym samym czasem go zawozimy do pracy. Więc widuje go prawie codziennie :(

Gość tinina
Jeśli go kochasz to pohamuj popędy, bo możesz stracić coś pięknego nieodwracalnie.