Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy może być ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie. Bo miałem stosunek z dziewczyną, co była dzień po okresie, ale nie było stosunku w pochwę tylko anal. I trochę mi się popuściło, ogólnie narzekała wcześniej że boli ją głowa ma gorączkę i wymioty. Czy mam się bać jeżeli coś mi odrobina popuściła ale nie w pochwę tylko okolice " odbytu " ? Bo martwię się, bo ona ma niby " wzdęty brzuch ", i odruchy wymiotne. Lecz gorączka itd przeszła jej :) . Proszę o szybką odpowiedź nie chce się martwić :/

Gość gość
I spóźniony okres o tydzień :/

Gość gość
test zróbcie matole, a nie na kafe piszesz

Gość gość
Tyle że ona jest na kolonii więc nie ma jak zrobić proszę o porządną odpowiedź zbyt duży stres :/

Gość gość
a no to jak na kolonii to nie ciąża nie martw się

Gość gość
Może po prostu jakaś nwm niestrawność że jej ten brzuch ma jakby wzdęty, bo naprawdę jestem osobą, która o wszystko się martwi. Więc chciałbym mieć jakąś pewność. :/ .

Gość gość
skup się! mieliście stosunek analny, ale sperma dostała się w okolice pochwy, jej się spóźnia okres przez tydzień. Już to wskazuje na możliwą ciąże. Skąd ktoś po drugiej stronie łącza ma wiedzieć co to za pozostałe objawy? Musicie zrobić test, bo tu nikt wróżką nie jest. Co w tym trudnego? idzie do apteki, wydaje 20 zł i sika. jak 2 kreski to gratuluje, będziesz Tatą!

Gość gość
Poczytałem sobie więcej bo narzeka ona na ból okolicy, prawego biodra. A właśnie mówiła mi dość długo o wyrostku, i teraz czytałem objawy. Że są wzdęcia brzucha, gorączki, wymioty, i jeszcze gdy zginała prawą nogę. :D . Nie muszę się już martwić :P

Gość gość
Do gina idź i się dowiesz.

Gość gość
Ogólnie to było 2 tygodnie temu w piątek, więc tak czy siak nie powinien tak szybko brzuch urosnąć ;p

Gość gość
jak nie, od spuszczania w tyłek rośnie szybciej :-)

Gość gość
Jescze nie zona a już boli ją głowa ,jak chcesz w nią wejść.Co to za materiał ,abyś już zamieniał dziurki.Nie daruj,niech się zabezpiecza i jazda .Po to ma ten organ i nie będzie problemu.Rozwija się w ramach korzystania.