Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natson

Houston, mamy problem - po raz pierwszy.

Polecane posty

Gość Natson

Drodzy Kafeteriarze, mam drobne pytanie ;) Kieruje je do osób doświadczonych w sprawach łóżkowych. Otóż, chłopak mój chce ze mną współżyć i ja po dłuższych namysłach mówię "tak" :) Oczywiście na początek będzie miłość francuska, seks oralny i tu pojawia się pewna niepewność: czytałam już trochę na ten temat i skoro wiem już, że chłopak może nas ostrzec przed wytryskiem to jak się wtedy zachować? Może jaśniej: Chcę mu zrobić tzw. loda, lecz bez połyku i kiedy powiem mu to i on mnie ostrzeże o wytrysku to co mam wtedy zrobić? Przerwać to się na chwilę wytrysku i się odsunąć i pozwolić żeby ta sperma sobię gdzieś tam poleciała czy co? Proszę Was, pomóżcie ;) Wybaczcie, ale jestem po prostu, zwyczajnie niedoświadczona :p :) Pozdrawiam ;)

droga pani rezyser, bardzo ciekawy scenariusz ;).... jak na pierwszy raz ... :P:D

Gość Natson
oj tam :p a moze akurat dobry scenariusz :) on jest juz doswiadczony a ja sie nie boje (a przynajmniej tak mi się wydaje, bo nie jest to mi obcy facet, czy jakis pierwszy-lepszy) :) zreszta zawsze musi byc ten pierwszy raz, prawda? :)

jak jest doswiadczony, to sie nie martw :) ... bedzie wiedzial co robic :P:D

Gość gość
nize zapomnij o trzymaniu podręcznikaw rece, bo pomylisz sie i wyjdzie ci cos nie tak

Gość Natson
No tak, że ja też bym wolała conieco o tym wiedzieć, a zadałam tylko jedno, drobne pytanie :)

Gość gość
Ile masz lat? 13?

Gość Natson
Jejku no, nie bądzcie tacy, ja po prostu chcę, żeby to było dla nas niezapomniane doznanie i naprawdę nie widzę w czym wy widzicie problem, to tylko jedno pytanie dla tych nieco bardziej zaawansowanych.

zalezy w jakiej pozycji bedziesz tego loda robila ;) ... moze sie okazac, ze nie bardzo masz dokad odejsc;) .. czy tez... gdzie sie odsunac ;) najlepiej nie martwic sie o przyszlosc :) ...badz spontaniczna :)

Gość Natson
Tak kuźwa, mam 6 lat -.-x

Gość gość
Więcej niż 15 ci nie daję...

Gość Natson
Jejku no, nie bądzcie tacy, ja po prostu chcę, żeby to było dla nas niezapomniane doznanie i naprawdę nie widzę w czym wy widzicie problem, to tylko jedno pytanie dla tych nieco bardziej zaawansowanych. Tak kuźwa, mam 6 lat -.-

Gość Natson
Jejku no, nie bądzcie tacy, ja po prostu chcę, żeby to było dla nas niezapomniane doznanie i naprawdę nie widzę w czym wy widzicie problem, to tylko jedno pytanie dla tych nieco bardziej zaawansowanych.

Gość Natson
I wcale nie musisz.

Gość gość
jak juz powie ze dochodzi to zabierzesz glowe i dokonczysz reka ;)

Gość gość
Ona jak kocha to połknie, on jak kocha to potem pocałuje.

Gość D.666
ona jak kocha to połknie, on jak kocha to potem pocałuje.