Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w 31 dc test ma prawo nic nie wykazać?

Polecane posty

Gość gość

Moje cykle trwają 29-30dni,w okresie okołoowulacyjnym staraliśmy się z mężem codziennie o dziecko,od 13-20dc. Czy istnieje możliwość,że test już coś pokaże? Czy odczekać jeszcze kilka dni. Dodam,że temperatury mam obiecujące już 16dni na poziomie 37,1 st.a zawsze spadała ok 2-1 dni przed miesiączką.

Gość gość
sprawdzaj, ja bym nie wytrzymała :)

Gość gość
sprawdzałam właśnie,niby jednakreska na teście. Nie wiem czy to moje urojenie,albo pasek w polu T jest taki jakby blado szary,czy na testach przebijają te paski ,czy nie powinny? AUTORKA WĄTKU

Gość gość
czasem, w niektórych... ale to po czasie się pojawia jak zamoknie. Jak jest blada kreska to raczej wczesna ciąża. Ja robiłam dzień po spodziewanym okresie i też bledziocha mi wyszła... Wklej zdjęcie :)

Gość gość
Nie wiem jak tu wkleić to zdjęcie... :( To może Wy ocenicie jak to mam odebrać,czy już cieszyć się...

Gość gość
ja do @ nie robiłam testu,bo na nic moje nerwy. W drugiej ciąży zrobiłam test 4 dni po TSM,bo nie dość,że spóźniała się ,choć zawsze punktualna była,to jeszcze zjadłam wszystkie czereśnie u teściów na działce,co prawda małe to było drzewko,ale zjadłam :) i to mnie zastanowiło i pchneło do zrobienia testu,bo objawów innych nie miałam.

Gość gość
Zrobiłam test i tak jak wcześniej napisałam,wyszła taka blada,ale to bardzo blada druga kreska,ledwo widoczna,stąd moje zastanowienieczy to nie jest czasem przebijająca kreska na teście w polu T. Czy Któraś z Was też tak miała? Po ilu dniach powinnam powtórzyć test??