Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie spokojna dziewczyna moze poznac dobrego, nie pijacego, wiernego faceta?

Polecane posty

Gość gość
Chyba tylko Twoim zdaniem jest ok. Nienawidzę jak facet śmierdzi piwskiem.

Gość gość
W d***e.

Gość gość
Taaak, jak facet sobie wypije codziennie 2 piwa, to się nie upije, leży sobie spokojnie na kanapie, nie ględzi, no po prostu ideał, to jest to czego szukam!

Gość gość
Jak facet czymkolwiek śmierdzi to nie jest dobrze :D od czasu do czasu może coś wypić, nie róbmy z faceta abstynenta ;) nie są oni za ciekawi.

Gość gość
Ale wy jesteście jebniete. Zapytam się swojemu czy mogę pić wino okazjonalnie czy mi już nie wolno bom pijaczka.

Gość gość
Jak jest okazja - jasne, nie mam nic przeciwko, ale jakby mi facet codziennie piwskiem śmierdział to bym tego nie wytrzymała.

Gość gość
Wszędzie i mnóstwo beznadziejnych facetów teraz. Myślisz, że jak facet zaczepia w pracy, to taki porządniejszy? Nic bardziej mylnego. Trzeba poznać dużo i różnych ludzi, żeby trafić na kogoś kto nam odpowiada. Dlatego ja jednak polecam internet.

Gość gość
znam ten bol mam kolege spokojny zrównoważony, ale potrafi zawalczyc o swoje, przebiegły choć stara sie tego nie zdradzac ale widac jaki jest, skromny wogole nie pije aloholu czasem coś zapali papierosa mowi ze lubi palic ale pali rzadko bo szkoda zwdrowia rozsadny przy kasie ale niedostepny nie chce wiazac sie z kobieta, nie wiem czy sie sparzyl keidys czy ogolnie widzi ze wiele kobiet to tez nic dobrego a ja chciala bym go dla siebie ale jak mu to powiedziec ze jestm inna niz wszystkie?

Gość gość
Też znam takiego, tylko jak pisałam jest już zajęty i ma świetną dziewczynę, życzę im jak najlepiej. A co do tego Twojego, to nic nie mów, to my kobiety uwielbiamy gdy nam się słodzi, wierzymy, że jak mówicie kocham, to tak jest, a tak naprawdę, to niekoniecznie... Facet chyba zwraca większą uwagę na zachowanie, gesty, niż na co co się mówi. Bądź sobą, jeżeli dobra z Ciebie kobietka, to na pewno to zauważy i doceni.

Gość gość
fakt wiele kobiet i wiele mezczyzn to pustaki i imprezowicze, ale zasze sa wyjatki od reguly

Gość gość
dobrzy, niepijący, wierny - przecież tym się nie zaimponuje żadnej kobiecie!

Gość gość
w bibliotece kościele na pielgrzymce, rociaz nei bo tam chodza r****cze hah

Gość gość
kosciul to nr 1 tam szukaj spokojnych, moze jakis ksiadz cie weźnie

Gość gość
Spokojna jest, co wy chcecie.

no pewnie że nie zaimponujesz byciem dobrym i wiernym, bo co tu jest do imponowania? To jest standard a nie nic nadzwyczajnego

Gość gość
świete słowa :)

Gość gość
ja jestem spokojny, nie pije ale mam wiele pasji, ogólnie nie zabardzo ufam kobietom lubie je mam kolezanki ale nie wdaje sie w nic wiecej, prawde mówiąc moje pasje i zycie jest wazniejsze niz sex.... ale kazdy ma inne priorytety

Gość gość
nom fakt, ciezko o pożądnego spokojnego mężczyznę, tacy albo sa zajęci albo sparzyli się już na jakiejś imprezowiczce i nie chcą za bardzo wchodzić w małżeństwo

Gość spokojny facet  ja
ja jestem spokony ale kobiety mnie nie chca, nawet te z pozoru spokojne lubia sie puszczac

Gość gość
gość nom fakt, ciezko o pożądnego spokojnego mężczyznę, tacy albo sa zajęci albo sparzyli się już na jakiejś imprezowiczce i nie chcą za bardzo wchodzić w małżeństwo b bbb Niekoniecznie! Wystarczy popatrzeć jakie są dziś kobiety i już się można nie chcieć wiązać.

Gość gość
Lars Ulrich* no pewnie że nie zaimponujesz byciem dobrym i wiernym, bo co tu jest do imponowania? To jest standard a nie nic nadzwyczajnego ggg Może i standard ale zobacz ile to kobiet narzeka na swoich partnerów, którzy nawet tej podstawy nie spełniają. I one jeszcze mają czelność narzekać!

Gość kobiety sa po rom ba
one same nie wiedza czego chca, chca dobrego i milego, ale zeby byl draniem, niech jej spusci wpier w dal a potem przytli i opatrzy siniaki no biedactwo jak dostalas, hhahahaha zalosne jestescie

Gość gość
kosciół jest spokojny

Gość gość
fakt na haoryzoncie mało porządnych facetów a ja już mam 25lat

Gość gość
to juz za pozno....zakon :-D

Gość gość
Bo wam się zachciewa porządnych facetów jak już dobijacie do tej 30 i już nie jesteście piękne i świeże. A teraz to już możecie nas w tyłek pocałować przez masę lat bycia samemu przyzwyczaić się można do takiego życia!

Gość gość
zakon- na to nie jest za poźno!

Gość gość
nie rozumiem 25 letnie kobiety to sam miodek :-D Koniec swiata! Ale starsze sa tez niezle...jak chca oczywiscie. :-9