Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra S.

Czy to zdrada?

Polecane posty

Gość Sandra S.

Hej, na wstępie powiem że długo zastanawiałam się czy tutaj opisać swój problem, jednak pomyślałam że jestem zupełnie anonimowa, a nóż widelec ktoś mi pomoże:P. Jakiś czas temu zarejestrowałam się na serwisie randkowym (miałam straszne problemy i kłótnie ze swoim facetem), więc postanowiłam poszukać „odskoczni”. Był to portal randkowy o profilu erotycznym. Odezwało się dużo mężczyzn, ciekawych, mniej ciekawych, przystojniejszych i mniej przystojnych. Był tam jeden facet który nakłonił mnie do czegoś takiego jak cybersex:) Wiem że to może głupio zabrzmi- ale uprawialiśmy sex przez przeglądarkę. On opisywał co by mi zrobił, ja odpowiadałam i było naprawdę ciekawie, nigdy wcześniej tego nie robiłam. Poczułam się trochę jak w czasach liceum ;) taki dreszczyk emocji. Piszemy do siebie regularnie, z pracy itd. stosunki z moim partnerem mi się już poprawiły ale my cały czas piszemy. Nie wiem co mam robić teraz.....czy to co robię to zdrada? Czy skoro robię to „przez internet” to jest pierwszy krok do spotkania się z kimś w takim samym celu „na żywo”? Może mój problem dla was wydaje się być błąchostką, ale ja naprawdę nie wiem co mam robić, czy tak można.(dodam tylko że ten portal to sexklasa.net- może to wam lepiej zobrazuje mój problem) Dziękuję za nieprzyjemne opinie! Pozdrawiam S.

Gość anonim101000
tak, to zdrada emocjonalna, która jest blisko fizycznej. I tak oszukujesz i tak. Dużo o tym czytałam na alehistorie.pl, no ale to trzeba mieć mocne nerwy, żeby to czytać, bo to co ty robisz to pikuś ;-)

Gość gość
To jest zdrada!! A jak Twój chłopak by tak robił jak byś się czuła?

Gość gość
Jakiś czas temu zarejestrowałam się na serwisie randkowym (miałam straszne problemy i kłótnie ze swoim facetem), więc postanowiłam poszukać „odskoczni”. xxxxxxxxxxxxxx z jakiego powodu? twój facet cię zdradzał?

Gość popiardowka
Kolejne provo:o