Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spooooooorts

Zasłabłam po 20 min cwiczenia skalpela chodakowskiej!

Polecane posty

Gość spooooooorts

Nagle znikł mi obraz przed oczami, ciało zlało się zimnym potem i zaczęłam mieć torsje... Musiałam usiąść, bo bym upadła, ale myslałam juz ze zaraz wykituje! I nic nie widziałam, co mnie przeraziło, i ten swist w uszach. A nie uwazam zebym byla w bardzo złej kondycji, potrafię np 2 godz kręcić hula hop, albo biec truchtem pół godz... Czy z tymi cwiczeniami nie jest czasem cos nie tak? czuję jeszcze taki ucisk w głowie, a cwiczyłam godz. temu...

Gość gość
nie z cwiczeniami tylko z toba jest cos nie tak. wiesz co to znaczy dobra kondycja? chyba nie.. to moze wyjasnie :D krecenie hula hop czy truch to ZADEN wysilek. ok.2h przed cwiczeniami trzeba sporo zjeść i rzecz jasna pic wode tez w trakcie to nic nie bedzie.

Gość gość
Sport to zdrowie !

Gość spooooooorts
nie pisz jakbym była jakąś idiotką znam swoje ciało i wiem kiedy jest coś nie tak! odżywiam się zdrowo i nie cwiczyłam na czczo, 3 godziny wczesniej jadłam obfite sniadanie Niepokoi mnie to, bo nigdy nie chciało mi się wymiotować podczas jakichkolwiek ćwiczeń!

Gość violka_fiolka****
moze za bardzo napinalas brzuch i dlatego hehe Hula hop to ja i 3 godz moge krecic to jest inny rodzaj cwwiczen,stoisz w miejscu i krecisz biodrami no a w skalperze to jednak ruszasz sie cala wiec i wysilek jest wiekszy

Gość gość
od kilku lat chodzę regularnie na siłownię. W czasie kiedy zapowiedziano 3 tygodniowy remont i zajęcia przeniesiono na ten czas w inne miejsce, postanowiłam poćwiczyć z Chodakowską, żeby nie dojeżdżać taki kawał. Zrezygnowałam po tym, jak 2 razy zwymiotowałam i zrobiło mi się słabo. Nie potrafię tego wytłumaczyć, gdyż kondycję mam dobrą, Zrobiłam sobie badania krwi, ekg i lekarz jeszcze tarczycę zlecił, ale wszystko ok. Nie wiem o co chodzi, ale coś jest nie tak.

Gość gosciówa
mialam to samo jak robilam trening z mel b :) nie przejmuj sie,sproboj inny rodzaj cwiczen,moze te sa dla ciebie po prostu zbyt intensywne i nie masz jescze wprawy,zrob sobie 2 dni odpoczynku i wybierz mniej intensywne cwiczenia,nie ma sie co katowac..

Gość gość
kondycja i jeszcze raz kondycja. nie jestescie sportsmenkami zeby wszystko na raz robic bez przesady ja sobie stopniowo zwiekszalam jak czulam brak powietrza odpoczywalam minute w trakcie pilam pracuja wszystkie miesne a do tego trzeba kontrolowac oddech to nie lada wyczyn