Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja wyslac cv przez neta?

Polecane posty

Gość gość

Help.

Gość gość
pomozcie.

Gość gość
jak to jak? zalacz w emailu i wyslij

Gość gość
i tak zrobilam ale nic nie ma. ze swojego meila pocilam na meza. i pusto.

Gość gość
no tak ci nie pomoge, musialabym widziec co sie stalo. nie mialas jakiegos komunikatu? jakiego programu pocztowego uzywasz?

Gość gość
mma konto na wp. mialam babce wyslac. w sumie wyslalam ale potem aptrze a tam nic nie ma.

Gość gość
jedyne co mi przychodzi do glowy to to, ze wybralas odpowiedni plik, ale nie wcisnelas "załącz" i poszedl sam email bez zalacznika.

Gość gość
wiesz jak zrobilam napisalam tekst.wkleilam w teskt swoje cv. i odrazu wyskoczylo moje cv tytul maila- Cv -iwona nowak -warszawa. moze byc?

Gość gość
jesli masz na wp.pl to w okienku nowej wiadomosci masz przycisk dodaj plik -> wciskasz, wybierasz odpowiedni plik z komputera i znow w oknie wiadomosci wciskasz zalacz plik. wysylasz cala wiadomosc dopiero jak plik sie zalaczy.

Gość gość
a jesli chodzi o tytul wiadomosci to nie wiem czego pracodawca wymaga - czasem chca aby konkretnie nazwac email np z jakims numerem oferty bo latwiej im potem segregowac takie maile. jesli nic nie pisali na ten temat to dopisz jeszcze tytul stanowiska na ktore sie starasz.

Gość gość
tak zrobilam ale mail doszedl ale pusty. jest zalaczony plik ale nie mozna go odczytac bo niby nic tamn nie ma.

Gość gość
no ale najpierw napisalas ze wkleilas cv jako tekst do tresci wiadomosci a nie jako zalacznik emaila...jesli zalaczylas jako plik to nie wiem naprawde, powinien byc. moze zle patrzysz, albo zly plik zalaczylas.

Gość gość
wyslalam 2 raz i juz powinno byc dobrze. najpeirw puscilamod siebie na maila meza. i sprawdzilam bylo ok.